Såpan blogg.se fortsätter

och jag undrar lite grann om vi som bloggar här på blogg.se allesammans är lite delaktiga i det här skurkeriet? Tror inte som en del domedagsprofeter att det är så stor risk att bloggportalen "försvinner", men… nja.. är det rätt av jätten Allers att bara ta för sig? När nu bloggflytten som alla vet inte gick så bra: kan man då bara sno åt sig från Kleven och Charania? Om nuffrorna som redovisas i länken ovan stämmer så känns det mer än småaktigt. Det känns ruttet. Och riktigt jäkla snålt. Och kriminellt? Ja. Det får juristerna avgöra.

Allt detta förbleknar dock när jag alldeles nyss läser att mannen som tidigare häktats erkänner mordet på Engla. Och ett åtta år gammalt mord i Falun.

Det finns inget jag kan säga. Inget jag kan tänka en gång.
Jag är tom.
Tänk om EmmaLi…

11 kommentarer Lägg till din
 1. nej vad fan, klart blogg.se löser allt det här.. dom vill nog inte bli av med sin inkomst, folk oroar sig i onödan..

  Och apropå mordet… jävla idioter.. Fy fan.

 2. nej vad fan, klart blogg.se löser allt det här.. dom vill nog inte bli av med sin inkomst, folk oroar sig i onödan..

  Och apropå mordet… jävla idioter.. Fy fan.

  Och jag ska säga dig att även joel kan leka i photoshop ;P

 3. nej vad fan, klart blogg.se löser allt det här.. dom vill nog inte bli av med sin inkomst, folk oroar sig i onödan..

  Och apropå mordet… jävla idioter.. Fy fan.

  Och jag ska säga dig att även joel kan leka i photoshop ;P

 4. du får inte tänka så om EmmaLi! man får inte springa och vara rädd för nåt som inte kommer hända..

  angående skuggan, det är klart jag lagt på det i mitt kära phoshop :) vi kan kalla det yrkesskada.. :P

 5. Hoppas verkligen att blogg.se löser problemen :-|
  Vad ska man säga om Engla-fallet…sååå tragiskt,
  varje förälders mardröm :-(

  Ringarna är från Efva Attling…vet inte vad de
  kostar faktiskt ;-)

 6. rosenblom: intressant! har inte hunnit läsa alltsammans hos dig, bara skummat, men så fort jag får tid ska jag läsa igenom det. varifrån har du fått all info?

  Skonilsson: gleichfalls!

  joel: hmm. funderar på om det där var misstag eller spamning? :)

  Hanna: nä. men. ja… tankarna kommer ju vare sig jag vill eller ej. för såklart har du ju rätt. ingen idé att oroa i onödan. kan ibland t o m vara så att oro omedvetet leder i fördärv. (Börjar fundera på om photoshop och jag ska bli kompisar också? Det borde väl räcka med mini-versionen för en sån som jag?)

  Satu: aha. efva.. det var det jag gissade på, och vad de kostar vet inte jag heller – men det är säkert mer än jag har råd med!

 7. Tja.. Jag bodde i Hörby, när jag var liten och är inte så många åt äldre än Helene.. Tänk vilka mardrömmar min mamma har haft… Att Helenes mördare, dessutom visade sig vara en gammal klasskamrat till min mamma (de är båda uppväxta i Hörby), gjorde ju inte saken bättre.

  Om man misstänker ett bokstavssyndrom, så bör man nog få det kollat i 5-års-åldern, INNAN de börjar skolan. För att de ska kunna prova in rätt medicin och kunna hänga med i skolan, redan från början.

  Men du har ingen som helst anledning att oroa dig.. värt om.. Du känner redan nu, att något inte stämmer, alltså är du mogen att göra något åt det, när den dagen kommer. Du lever inte i förnekelse, som många föräldrar gör. Idag finns så pass fungerande mediciner, att när rätt har provats ut, så kan du inte märka någom skillnad mellan dem och ”vanliga” barn. Det är alltså ABSOLUT inget att vara rädd för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *