Sämstaste babyanksmamman gnyr

ikapp med sin bäbi: jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill nog inte jag vill inte jag vill INTE jag vill inte jag vill kanske liiite nu när alla andra gått upp ur bassängen… Men då var det för sent för jag var redan så lessen att inte ens älsklingsungens strålande skiner upp i hela ansiktet!-leende kunde rädda situationen å så satt jag där i min baddräkt på poolläktaren och bölade för min missnöjda arga gnälliga bäbi som inte vill nånting alls i mer än åtta minuter.

Kan iaf glädjas åt att stalker-bäbin plaskade bästaste dyket och inte var lessen ett endaste dugg!

eLi och pappan
(från tredje babysimlektionen den nionde mars)

På eftermiddagen var det dags för min första (betalda) arbetsinsats sen jag gick ut genom dörrarna på NetonNet för fem månader sedan. Hade nosat fram att det var inventering just denna dag och ställde därför glatt mina tjänster till förfogande redan för några veckor sen. Det var skönt att få göra nåt ”riktigt”. Att få göra ett behöver-knappt-tänka jobb som inbegrep andra vuxna (enbart) och där mina skills som mamma inte gjorde nån nytta alls [däremot har jag övat inför när Maali om ett tag ska lära sig räkna ”ett, två, tre, fyra” osv] fick mig på härligt humör, vilket verkligen behövdes efter katastrofsimningen på morronen… Å så var det ju fantastiskt roligt att få träffa jobbisarna också!! Mjau vad jag saknat er!!


på grund av blogg.se:s utdragna migreringsproblematik kunde detta inte
publiceras i söndags efter babysimmet, men det går la lika fint såhär!

4 svar på “Sämstaste babyanksmamman gnyr”

  1. super och super. mossan drack en 3,5:a för två veckor sen. det kan la inte sitta i än?!

    förresten funderar familjen badkruksanka på ett eget babysim på fredag. vad säger familjen dykanka om att hänka?

  2. Tack, men tvillingarna från Storstaden som kommer på besök imponeras nog inte av vår simhall, iaf inte så att de vill vara där två ggr på en helg…

  3. men du? nu har du snott mitt nick?!
    och okej då. om du inte tror det så… och om du tycker fredagen ligger på helgen… :) hihi!

    ps. tack för sida med dynor. finns att köpa i falkenberg tydligen. sugen på en raKET-trip dit nån dag kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *