10 svar på “Maali står upp”

 1. Många gör inlägg om mig i sina bloggar och hänger ut mig på ett mycket elakt sätt.
  Jag är en tjej som inte orkar sticka under stol med vad jag tycker och tänker.
  Det här med ironi har du helt rätt om. Vissa går på allt jag skriver
  märks att du har intelligensen på skaft

 2. Tja.. Ska vi se…
  Fångar syr postsäckar, vi syr tvättsäckar.
  Fårngar får 42 kronor i timmen.
  Vi får 42 kronor i timmen.
  Fångar MÅSTE sitta där de sitter.
  Vi MÅSTE sitta där vi sitter, även om det BARA är 9 timmar om dagen.

  Fångar får man och tak över huvudet OCH 42 kronor i timmen. Vi får betala mat och hyra AV 42 kronor i timmen…

  Nej, vi är inte fångar.. Fångarna har det bättre.

 3. dutchess: kanske inte på skaft, men jag är ”uppfostrad” under åttiotalet och i det här fallet är det så uppenbart att t o m min snoriga nos inte kunde undgå att sniffa fram sarkasmen!

  t0tta: fångar får man (gissar du menar mat ;) och boende. men du har fri rörlighet. du har det bättre!

  Karla: gulledu! och jaaa… aaalldeles själv!

 4. Ummm.. Jag har det bättre? Hmm.. Mitt brott var att jobba så mycket att jag höll på att dö.. Bokstavligt…
  vet inte riktigt om jag tycker att det är ett brott, jämnställt med vad nu folk sitter i fängelse för.

 5. Fan Fint du står upp kompis :) snygg outfit också !! Varför jobbade du på natten btw? Slösade pengar gjorde jag :S men fick några Saker till mitt rum som va fint !! Köpte mest grejer som jag behövde så de kändes bra , oftast när man är på Gekås så köper man bara skit :S men inte denna gången , Kram

 6. Hmm ja sant!! Men grejen var också den att man inte fick lägga undan saker över helgen tydligen, så de va en ny kille som hade gjort fel , kan vart df? Tyckte att de va lite konstigt, (hade ju blivit jätte besviken o sur på dom om jag hade lagt undan en telefon o inte få den ) Men jag vet inte ?:S

 7. t0tta: att bränna ut sig pga arbete är inget brott. däremot kan livet kanske kännas som ett fängelse efteråt. men det blir bättre. jag lovar!

  Clara&Sofie: inventering måste göras när butiken är stängd, dvs på natten :)

  Satu: gnäll är gnäll. men det finns utståbart gnäll och olidligt gnäll. fast det är väl det du menar typ!

  Hanna: är det svenska och engelska då? eller franska och tyska? det kanske inte ens är två språk ni båda behärskar. ett tips: betydligt lättare att fuska om motspelaren inte talar det språk som spelas på :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *