12 svar på “Give me pure”

 1. Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww… Fasiken vad söt.. Nästan (märk väl NÄSTAN) så man får lust att skaffa en egen liten en =)

  Hihi, ja språk kan vara kul om man håller dig ifrån dödssynderna. Särskrivning och han/hon när det ska vara honom/henne =)

  Japp.. Det finns inget som tillåter en att vara mamma så mycket, som när man tillåter sig att INTE vara mamma ibland =)

 2. t0tta: ett fett tips har jag, läs lite bland mina kolikinlägg om du blir för sugen ;) men nog är det mys. också. och så måste tillstås, du är klokare än klokast. efter några timmar ifrån Maali:n längtar jag galet massa och leker/tröstar/vaggar som allra bästaste mossan!

  till Rebecca här ovan kan jag väl säga typ vad som helst, oddsen att hon ska komma tillbaka hit är väl knappst högre än insatsen tillbaka? ;) men jodå, hon är en ”gulle”!

 3. Men gosse vad söt du är när du äter. Dina föräldrar säger att det är mat överallt. Inte då. Äter ju som värsta kungen! Long live!!

 4. Åååååhhhh, lilla sötnosen :-) Vänta tills hon ligger och vrålar i affären för att hon inte får köpa det hon vill :-\ Men söta är de faktiskt då också….om man tänker efter riktigt noga….och har öronproppar ;-)
  Trevlig helg på er!

 5. Shit vaduktig EmmaLi är, hahamin lilla bebi,ryser så fort hon ser maten, o härliga bilder du har fått på din lilla sötnos !! Kul att badet gick bra… Man får sig en liten extra kick när ens lilla prinsessa är glad :) Ta hand om er. Kram

 6. Satu: schysst att du letar fram go’bitarna sådär. längtar verkligen ett par år framåt i tiden nu seddu… ;)

  joel: åh? mosad mat? eller fascinationen inför kameralinsen!

  Petra: lycka till! det är bamsekul! men glöm inte att det inte bara är barnet som behöver hakklapp i början…

  Sofie: maali mumsar puré för fullt. men det är skillnad på smak och smak. potatis funkar bäst i kombination med palsernacka. blomkol är inte lika gott tydligen. själv tycker jag allt smakar lika tråkigt men är givetvis grymt positiv inför varenda måltid. den lilla gynnaren läser mig som en bok: ”vaddå? gillar inte mossan den här maten?”!

  tack också för flera trevliga helg-hälsningar!
  fast nu är helgen över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *