EmmaLi tar värvning

och här över hon på sin honnör.

maali i militärkeps

Hennes far gapskrattade när jag igår på hemvägen från stan gick om Lolles för att stolt visa upp nyaste inköpet: en praktisk keps för bäbisar! Solskydd, olidligt gulligt och praktiskt i samma förpackning! tänkte jag. Jag hade väntat mig hurrarop. De uteblev. Och i samma stund såg jag på bäbin med hans ögon. Vilket fatalt misstag jag gjort. Herrejösses. Jag hade gjort min bäbi till en juntamedlem… Fattas bara palestinasjal, tuggummi och rastapin. Sen ser hon ut som tonåringarna gjorde på min tid. Minus kepan då. Tur att hon är så jämrans söt. Kommer undan med det mesta då. T o m att se ut som en mycket liten och ogul version av Mao. Eller nån slags vietnames. Eller korean?

Väl hemma sprättades stjärnan kvickt bort. Så nu är det bara en praktisk solskyddande keps. Kanske kan sy dit ett annat märke själv?

En liten Hello Kitty kanske ;)

16 svar på “EmmaLi tar värvning”

 1. Hmm, gäller militant-tjosan bara de grå kepsarna? Mammas plan på att köpa mig en vit har tillfälligt gått i stöpet, men jag kanske får en rosa?

 2. Ha ha ha! Och inte kan hon försvara sig heller! Men å andra sidan … om hon automatiskt blir juntamedlem, vad blir då barnet som är klädd i dräkt med öron … ? : O

  Ps. Förlåt att jag stavade fel på ditt namn! Det är ovanligt att stava som du. men jag håller med dig! ULL är ju klart gulligare än ul …

 3. Karla: rosa är okej! å militärgrön med röd stjärna kanske funkar i din familj ;)

  Wallenberg: hmm. rent politiskt kanske björndräkten betyder ryss-vän? har tusan inte tänkt på det..
  (helt ok att stava ‘som vanligt’. var bara kul med ett galet korrektur!)

 4. Sv: Vad konstigt! Det är ingen annan som har klagat :/ Ser ej heller något sådant när jag går in, har ändrat om lite för säkerhets skull. Om problemet kvarstår så säg till igen, jag skulle verkligen uppskatta det! Vill inte att någon ska ha problem med att läsa :)

 5. Nej nej, nu är jag hääär! Här, här och här! ;D

  Fy så söt hon är på bilden föresten! Ser nästan lite läskigt hård ut. Du har inte funderat på att få med henne på något hiphop-omslag eller så? ;D

 6. svar: Det är just födningen som gör att jag inte vill ha barn, först en stor, tjock spruta in i ryggmärgen för att dämpa smärtan, Den trycka ut ett stor huve från ett litet och sen så bajsar och kissar man oftas medans läkaren har sin händer där nere. Usch fy!

  Men ja, jag kan tänka mig att att det blir väldans jobbigt efterår också ;)

  Tackar :) Jag har en Canon eos 400D med kitobjektivet, canon ef 50mm/1,8 och ett zoom som är 80-100mm/ 5,6-6,5 :)

  Ser att du gott igenom födsel, en sak jag undrat. Om man gör kjesarsnitt får man ett fult ärr på magen på, eller det försvinner?

 7. Jag som är politiskt efterbliven/ignorant tycker att kepsen var jättefin med stjärnan. =)
  Hade den en sån där bra tygbit i nacken också? Vart köpte du den?

 8. Äh, jag tycker pappa kan hålla sig til sina kostymer så kör ni tjejerna racet i familjen:)
  Skitfin solhatt/keps!!!….Själv har Casper fått en med sega råttor på….han kanske får en sockershock med den på??
  Hi hi…..time will tell!
  Heja våra bebisar!
  :)

 9. s&s: oooh! välkommen käraste du! har saknat dig! och, de har gifvetvis redan hört av sig från USA å vill boka session till gangstasarna där. Timbaland försökte få tag på mig igår men jag var upptagen med att tycka synd om mig själv.

  Annelie: alltså. det är förhoppningsvis ingen läkare med på förlossningen, du och barnmorskan klarar biffen galant själva! och. hmm. om och när du skiter ner dig så är det 1) inget personalen bryr sig om 2) inget du bryr dig om 3) inte det värsta som kan hända :) när det gäller kejsarsnitt är jag nada proffs, men jo, det blir ett ärr. men inte stort (en dm ungefär har jag för mig) och så länge det inte är megaakut snitt så sitter det så långt ner på magen att det bara syns när du är naken eller har absoluta minitrosor/bikini! men du, oroa dig inte tjejen! som jag skrev hos dig, leveransen är inga problem – det är det som kommer efteråt som testar en som person!

  joel: äsch. ta det inte så :)

  Petra: njo. det var det jag tyckte också! tills jag väl såg att det var en che guevara som låg i vagnen.. sen var det omöjligt att få det ur huvudet… köpte den i en butik här i Varberg. inga sömmar i nacken och mjuk resår, perf! men kan tyvärr inte kolla vad den heter för jag klippte bort lappen. ska kolla med min stalker för hon har stenkoll på sånt där. återkommer i ärendet!

  Capsermamman: åh! sega råttor!! det har vi på en body. då kan han vara med på Maalis och Karlas råttrace i sommar :)

 10. först måste jag dementera att jag skulle misslyckats att stava till casper i min politiska kommentar här ovanför. nån måste ha hackat min sida och ändrat i efterhand?!

  nå.

  Petra: jo för tüsan! har förresten kollat. och glömt.. fasen. ska be henne maila för då har jag det på print! hjärnan är inte att lita på i desse dagar…

  Wallensvans: åh! tack! kan du hjälpa mig skriva ut den och överföra på vadderad textil tror du?

  Hanna: sicken bra idé! får ju använda två av wallensvansarnas M då ;)

  kamrat larsson: hmm. visst. och hoppet är det sista som lämnar skutan säger dom… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *