24.4 – Mamman är lik

sin mamma?
eller
beeing EmmaLi-mama: nemas problemas :)
alternativt
gullungen somnad i sin säng utan ett ynkaste snyft!

Jag fattar nada, och har varit alltför förvånad för att kunna njuta lugna, tillika allena Tias varit på bankföreläsning på tema barn och sparande, kvällskvisten fullt ut.

Bakgrund. Igår bedyrade barnvakten att vaktade barnet somnat i ett nafs klockan åtta. Jag inte bara inte trodde henne. Jag utgick från att hon självklart mörkade sanningen. Kanske för att inte ge hönsmamman dåligt samvete?maali i spjälsängen 1 24april Men. Idag ser jag mig med skamsen min nödgad att ta dessa outsagda anklagelser tillbaka: ungen slocknade ju utan ett ljud ikväll? Klockan åtta. Prick.

Som sagt. Jag fattar inte ett jota!? Fast det är helt okej att inte förstå. Nu när maken kommit hem ska jag istället dansa ”jag-har-en-enkelt-läggbar-liten-unge!”-dansen och inte låtsas om att dagen dessförinnan varit den sämstaste på länge med illgråt och skrik-matning så till den milda grad att pappan fick komma hem och trösta lite. Bryr mig inte heller om den i bakhuvet gnagande tanken: imorron är det säkert som vanligt igen. Det är onödigt att ta ut sånt där trist i förväg. Nu vill jag passa på att bara njuta! – å gå å lägga mig :)

Tjo å go’natt från stoltaste mossan i stada!

8 svar på “24.4 – Mamman är lik”

 1. Vilken underbar bild! Fö så är jag oxå ägare till EOS ;)…
  Ha en fin dag Hedbertskor och Hedbertskar!
  Krams

 2. ohh så skönt!förhoppningsvis kommer det att forsätta så här nu hela tiden *håller tummarna för fullt*!! kram

 3. Hahha… Njut du av stunden… EN av mina gullungar var helt hemsk på kvällarna i flera år.. Hade jag vetat innan så…. Inga barn tack!! ;-)

  Vi håller tummarna för att din sessa lärt sig att säng=sova…

  Lycka till Ullisen..

  Pok

  Mallasatanströttpåbarnsomintesoverbralla

 4. Petra: tur?! ;)

  wallensvans: tack! och aha! en EOS-broder? grattis! visst är det kul! är det en 400 (eller nån av dom jag ångrar att jag inte köpte, ex 40…)? ska vi kanske försöka ragga upp kajjan för lite utbildning nu då!

  joel: juppjupp. kan ju hålla tummarna. you too?

  louise: thanks snällis!

  Malla: min gullunge ska från och med nu alltid somna på kvällen. och aldrig kleta pjår över hela sig och köket. och.. hmm… hade jag vetat så hade jag fyllt i beställningsblanketten mer detaljerat. nu får jag stå mitt kast. tur att min lilla Maali på annat vis uppväger sitt våldsamma och svårthanterade humör – t ex genom att försöka mumsa/pussa/dregla ner hela mammas ansikte när hon är i min famn :) å idag vinkade hon hejdå till sin far genom fönstret. att jag inte svimmade av gullighet!!

 5. Det behöver faktiskt inte vara övergående… Min son var helt och komplett hopplös när han var liten.. Vi snackar timmar av skrik, spark, gråt, smit, slå på mamma/pappa, sticka iväg när mamma/pappa har somnat o.s.v… VAR kväll… Exakt en vecka innan han fyllde 4 år, så som genom ett trollslag, så somnade ungen på natten.. Och sen var han bara lugnare helt och hållet… Man kan ju hoppas att din dotters trollslag har kommit tidigare helt enkelt.

 6. Ja, det ÄR underbart att ”veta”.. Och jag är mer eller mindre fortfarande i chock.. Trodde inte det existerade en kille som var nästan lika snäll som jag är… Vi gjorde nåt internettest för nån månad sen och det sa att jag ä 4% snällare än han är.
  Och vi kom överens om att det nog stämde rätt bra *S*

  Ja, ska det fortsätta såhär, lär jag ju ha tjurnacke om ett par månader *S*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *