Vi kunde äta

nästan en hel måltid tillsammans maalipappan och jag medan älskade lilla host- och snorungen bumbosade för glatta livet! Precis innan hon kom på att hon nog skulle bli missnöjd lyfte vi ur henne (pedagogiskt?: sista minnet ska vara positivt :) och så mumsades det puréad potatis tills Spotti Hedberg hellre ville smaska mjölk.

 fokuserad Maali
fokuserad sallad

Sicken lunch!

4 kommentarer Lägg till din
  1. Ville bara hälsa att Maali satt så bra i mig idag. Vi mös ikapp, kul med sällsis. Hörde från den röda att den inte vämts idag då Lärka hellre gick på kafé där hon mumsade morötter för glatta livet för första gången!

  2. woff! café? morötter?! alldeles själv! det var det värstaste :)

    ps. I’m stupid… ”Lärka”?

  3. Mitt usla stavningsprogram (why not T9?) erbjuder Lärka som förstahandsalternativ när Karla skall skrivas i sms. Gulligt tycker mamman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *