Vem var först?

Husbandet har klurat fram att både Britney Spears och Katherine Heigl (shit vad jag är ouppdaterad; vem är den sistnämnda?!) läser min (b)logg och inspireras/härmas så det står härliga till! Fast, min är gifvetvis den klart finaste!

2 kommentarer Lägg till din
 1. he he tror inte HM var först…dom går nog inte först på catwalken när det gäller design direkt. Däremot sitter dom nog gärna längst fram och kopierar, som här där dom bytt ut mönstret mot gulliga månsar….fast visst blev din bättre än originalet denna gång iaf när
  du bär den (FJÄSK!!)

  Puss, å du vet ju nu vad huvudrollsinehavaren i grey’s anatomy heter!

 2. Fjäsk mottages och uppmuntras!

  Hmm. Det är möjligt att H&M kanske inte är först. Men det är i detta fall irrelevant eftersom min månsmys kommer från Vero Moda :)

  Ang Heigl. Tackar för uppdatering i kunskapsbanken!

  puss tillbaka :o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *