tänker på paret

i skåne som hittade postväxlar för en dryg miljon när de skulle renovera sitt hus. för att få ut hittelön stämde de dödsboet de köpt huset av men det gick inget vidare. de krävde 10-15%, utdömdes enligt tingsrätten 1% – vilket gav 280:- i och med att de ålades att betala alla rättegångskostnader! de drev saken vidare till hovrätt, och förlorade. sammanlagt måste de nu betala 38.200:-

min stilla fundering är.
åtminstone en av parterna i den här härvan är snåljåpar: antingen säljarna som inte ville betala hittelön, eller husägarna som inte var nöjda med den hittelön de ev skulle få. tänk vad pengar ställer till problem.. skönt att tänka på oss som inga har :)

4 kommentarer Lägg till din
  1. Haha, ja det kan ju låta som världens glassigaste jobb och ibland kan det väl vara så. Men det kräver mycket tid och planering, då föräldrarna inte har samma syn på framförhållning etc som jag har. Men det brukar alltid ordna sig med såna saker. Och barnen är helt underbara. De är jättelätta att ta hand om och jag kan ta med dem precis överallt och vi hittar på roliga saker jämt. Det är tre tjejer, adopterade från Kina. Två tvillingar på 4 år, och den äldsta är 7 år.

    Jag lägger upp en bild på min tatuering :) håll utkik.

  2. knappt någon ide at komemetntera .. är så fullsl ås dett ablir nog bara udda ändåå.
    hahaha… får svara imorn tror jag.. ha aha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *