”Skräpkod” var enkla

förklaringen till det märkliga beteendet på mina nosar. Hade jag varit lite mer hackig hade jag gifvetvis kommit på det själv: nu fick jag stå där med varmrosa skinn och skämmas. Snällaste A-L på blogg.se fixade dock biffen kvickare än en blink blink så nu är allt back to ordning i leden. Det har *suck* verkligen varit änna oroliga dagar det här…

Dagsens mammarytmik gick sådär (jag kommer inte ha så mycket träningsvärk imorron – om jag uttrycker mig snällt). Men. Irriterande positivt: det bästa med det är att det nästa gång bara kan bli bättre.

Jag har sållat mig till massorna och surfar nu med Eldräven. Utlåtande hittills: perfa.

Centerns förslag om barnbidrag har varit mitt ett långt tag. Tydligen är det (framför allt?) administrativt byråkratiskta motstånd som hindrar då register över t ex inkomst inte får samköras i vårt land. Gör om och rätt anser jag.

Fick se att Wallander är på gång igen. Min favvo Mankell har knåpat ihop tolv (TOLV!) nya kluriga historier, med ”politisk touch”. Jag och resten av Sverige väntar med spänning. Tänk om det blir lika bra som succéerna med Sunes pappa som Beck?

maali i spegeln på Lolles 4marsEftersom jag inte har nåt mer vettigt att säga lägger jag av för ikväll. Men passar först på att tacka för alla raraste kommenterade tankar som jag tyvärr inte hunnit svarat på pronto, kanske inte imorron heller med MVC-bäbisfik och Röda Kors-kursavslutning, men det skymtar i horisonten. Promise!

Sorry för ovanligt oseriösa ullisarna. – funderade på att lägga in en dagsens outfit men hejdade mig i sista sekund. Bjussar istället på min allra sötaste nos, i obelixbyxor och i dubbelt så fin version!

Go’natt.

6 svar på “”Skräpkod” var enkla”

 1. Hejs…ville bara saga att hon ar ju helt underbart gullig lilla ELi….Hoppas att ni har det bra. Jassa det blir ingen traningsvark :) Det behover man inte fa forsta gangen….det racker att man kommer igang bara. Och nu har du gjort det. O som du skriver…det kan bara bli battre.
  Sticker vidare imorron och det skall bli kul. Se lite annat och ”The outback”
  Halsa alla och ta hand om er alla tre.
  Kramisar (miss you)

 2. Trots att jag inte hade någon att lämna bort bebisen till och bara fick stå där halva passet så har jag satans träningsväääärk i låren. Vad betyder det…?

 3. Det betyder att du har tranat….bra gjort…utan att veta om det har du gjort mer an du vetat om :)
  Dar fick jag allt till det :)
  Imorgon vidare mot Adelaide….
  Kramis och trana pa :)

 4. hihi! festligt att se hur mina vänner snackar med varann på min blogg! – tror aussisen tror att stalkern är jag nämligen :)

  bådar iaf gott inför framtida träffning gissar jag!

 5. Ojda….trodde verkligen att det var du…:) men jag far val traffa den riktiga stalkern nar jag kommer hem :) Ar iaf nu i Adelaide och skall imorgon vidare till Kangaroo Island….
  Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *