pappan hemma igen

från monsterpassen på jobbet när medarbetarna varit iväg på semester. såå skönt att få lite avlastningshjälp igen!!

nu till exempel är pappan & bäbi ute och går. jag gör… öh… ingenting! vansinnigt lyxigt! – men ovant.. jag ser mig omkring med ojämna mellanrum; det är ju så oroväckande tyst i huset :)

tjinixen!

8 kommentarer Lägg till din
 1. har slurpat kaffe som värsta konsulten! ett bad låter gott, men det hinner jag inte (ska bort ikväll).. nåt att se fram emot!

 2. Ja akta dig från vägen, Ska nog köra några ggr till hade jag tänkt innan jag ger mig ut :P Har vart på vägarna innan men så kom ju Clara så man glömmer ju !;) .. Clara är inte alltid glad tjej, har sina dåliga dagar också. Skönt att ha en stund för sig själv, min syster är ute och går med Clara nu, man blir helt rastlös. Nästan väntar på att hon ska komma hem igen så man får nånting att göra :) Konstigt men sant :) .. Fick du mitt mejl ? Kram

 3. haha, fan vad många kommentarer…

  okej, för att börja, efter att ha läst i ett uppslagsverk så ska natinaldagen bero av många orsaker men främst pågrund av någon regeringsform som togs då…

  och koreanerna är två av de fyra andra som jag och min flickvän delar lägenhet med…

  och sluta inte ironisera, det är den mest underbara egenskap som finns…

  och blö

  godmorgon på dig :)

  och sov så gott…

 4. Jag vet! Men det är genmanipulerade myggor som flyger runt här nere. Du såg ju bettet! Men jaa.. lite photoshoppad är ju bilden. Jag är ju som sagt beroende. Men bara för att få det att se ut som det gjorde i verkligheten! Det var monsterstort!! :O

  Joel tyckte till och med synd om mig. Då var det minsann illa. Han kom och blåste på min tumme så att det onda skulle försvinna. mmm. så snäll kan han vara ibland.

 5. Hahaha då hade jag verkligen varit grym! Men ingenting är omöjligt som Gunde Svan brukar säga. En dag kanske jag kan det. Jag tycker det är himla roligt att retuchera så mycket att man inte är säker på om bilden är målad eller ett kort. Precis på gränsen till ett fantasiland kan man säga. Då kan man låta fantasin flöda fritt!

 6. Sofie: du kan väl skicka varning via sms när du planerar ge dig ut så jag kan hålla min inomhus ;) nää. tror inte det är nån fara va? alla har sina dagar – vore bra märkligt annars tycker jag. men faktum är att hon ser glad ut nästan jämt tycker jag! slutligen, juppjupp! fått mail. har inte hunnit ta ställning till och/eller svara än bara. kommer nog imorron eller på söndag förhoppningsvis! kram själv!

  Annamellita: låter görmys! fotad ring på bloggen snart kanske?

  joel: okej. lovar att inte sluta. nånsinn. :D

  Hanna: oj! om joel tyckte synd om måste det varit illa!! en grej som är bra med photoshop är iaf att fler och fler blir medvetna om vad som kan göras med ett fotografi. jag menar: modellfoton är inte så perfekta innan fixning. dvs: ni duger som ni är alla små osäkra tjejer!! (och killar?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *