nyvägda bäbin har

ännu inte passerat 13 pounds men närmar sig säkert med sina dryga 5,7 kilo idag. hade (som vanligt) hoppats på några grams till men är ändå nöjd med att bäbin numera har tillräckligt med hull för att slippa frysa i simbassängen. längdmässigt borde hon nu passa bättre i storlek 62 än 56 med tanke på sina stolta 61,5 centimeter, men fortfarande passar vissa 56-plagg som fina fisken – mestadels brallor, troligen är spirorna proportionerligt korta (eller bara charmigt slanka ;). desto mer förvånande är därför att en utmärkt passande tröja är i minisize 50!maali tar sig ett snack med pappan på skötbordet!
(7 mars)

2 svar på “nyvägda bäbin har”

  1. ja jisses! tänk, det var inte ens meningen! men, borde jag då inte skrivit typ ”på bilden en randig body från pippi och i bakgrunden tops från kvantum” eller nåt sånt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *