min stalker är

verkligen otäck…t rolig! nedan följande korrespondens utspelar sig på det vis att maken inledningsvis från mitt mailkonto, i förmiddags, skickar ett youtube-klipp på mannen som sjunger paula abduls lov på audition i us-idol (tips: sök på stalker och han dyker upp på fler klipp än ett) till min kåmpis.
och därifrån går det utför…

så här skrev tias:

Hej hej!
Nu har jag stalkat min frus mail…he he he
Skickar dig en länk på en av dina kompisar, hysteriskt!
http://www.youtube.com/watch?v=omfx3pVuzDk
//U:s houseband

annatonio svarar:

Ja, visst är det den. Fast med andra däck. Tycker att det är bättre med lufthjul, blir liksom mjukare körförmåga då. Fast det är ju dumt att man kan få punka, ni vet ju.
Ses snart! :-P

Husbandet Hedberg skrev:

Hej hej!
Nu har jag brutit mig in min frus mail, säg inget, men jag brukar göra det då och då.
Var det den här barnvagnen du skulle köpa? Har den inte kommit ännu? Osis!
http://www.youtube.com/watch?v=iuKXuVwCk0s&feature=related
Hoppas att vi ses snart på rytmiken. Älskar att se dig dansa!
//U:s houseband

rätt märkligt och inte alls svar på det mall´s skrev eller hur? (hint, kolla avslutande bifogade ursprungsbrevet) jag vred mig av skratt i duschen när m stack in huvet på toa precis när han fått svarsmailet: "hon är inte riktigt klok din kompis"!

å inte tog hon sitt äktenskapsförstörarförsök på allvar heller, för som svar på desperata

Har ullis ringt dig nyss? Hon svor och körde härifrån med bil och barn…att ni fruntimmer skall vara så känsliga.
Får se om jag kan ta mig till rytmiken på egen hand då ja.
//enmansbandet

kom… en smajli!?

obetalbart!!

5 kommentarer Lägg till din
  1. sv. Det var det :) Jag ska fota våra händer tillsammans sen när han kommer till mig nästa helg. Vi har dock likadana ringar så har du sett min så har du sett hans. :)

    Jag vet! Jag har försökt ändra det i stilmallen hur länge som helst men det har inte fungerat och ajg har skrivit till blogg men de har inte kunnat hjälpa mig. Så testade jag att fixa lite i kodmallen och vips blev det som jag vill ha det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *