min nyaste antagonist

anna det-finns-inga-kolikbarn wahlgren har en självklar förklaring till varför hon klarat sig utan ischiasont och åderbråck och allt vad det nu är: kvinnan som genomgått nio graviditeter och därigenom anses expert i ämnet barn menar med bestämdhet att genom att strutta runt på tå i tio minuter varje dag har hon klarat sig från alla krämpor av ovan nämnd art. kände mig manad att testa – hon är ju faktiskt expert. och kanske hjälper det maalis tarmar också?

har i tidigare inlägg berört tillika kommenterat nyfunne ovännen anna det-finns-inga-kolikbarn wahlgrens egenkritikerrosade "barnaboken". en bok wahlgren definitivt inte kommer att skriva är "äktenskapsboken". men man kan ju inte vara expert på allt.

En kommentar Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *