Efter misslyckad läggning

av från babybjörnselning sovande dotter till horisontell jysk-sitter vaknar barnet,

m: åh. varför gjorde du så?
u: att du inte kan samarbeta med mig är inte mitt fel.
(m: det där borde vara en kommentar underbar för en terapeut att få höra.)

end of conversation.

7 kommentarer Lägg till din
 1. haha jag ska ställa honom mot väggen och fråga honom med min absolut allvarligaste röst, då får vi se om han erkänner..

  Mmm de är helt galna i choklad här nere!

 2. Hihi, tack så mycket! Man önskar ju ibland att saker kunde städa av sig självt, men jag tycker faktiskt det är ganska kul att städa och så. Det är vad man gör det till så att säga! Kom bara igång, det är det viktigaste! Gör pyttelite träning varje dag och unna dig själv lite slötid med! Lycka till! Puss och kram!

 3. Satu: intelligent? öh. ja det tycker jag absolut? två intelligenta som diskuterar = intelligent diskussion. (!!)

  joel: mm, säkert. och. såklart (se kommentar till Satu ovan). (!!)

  Clarasmamma: ja isf, fortsätt gärna med det för du sprider gullighet!

  scream and shout: höh. I know. delade bara generöst med mig av tipset iaf :)

  Hanna: ja!! men då måste det nog vara din allra allvaaarligaste. återkom gärna så jag får veta hur det gått!

  Julia: kul att städa?? oj. nejnej. det är kul när det är städat, men det ser jag inte som samma sak. du är välkommen hem till mig när du vill! slötiden är det ont om med en EmmaLi i huset. men det är det värt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *