babyanka blir badkruka.

fy sjutton va trist det var för bäbi hedbert att simma idag. vad som var fel är jag inte säker på men jag anar att en kombination av otajmad sovning/ätning och föregående inte allra  bästaste veckan skapade kassa förutsättningar för lyckat plask. men tro tusan att vi inte fick ett litet leende svepa förbi vid ett tillfälle! eller så var det en grimas?

idag är det femtiofem år sen lyckodagen då josef stalin fick en förmodad hjärnblödning. tre dar senare var han död.

men fortfarande finns det idioter i världen. en av dom är tydligen beredd att dra i krig mot knarklandsgrannen colombia. nu är det snart bråk på varendaste kontinent? bra att m:s föräldrar lämnar venezuela imorron. usch.

nu upp till familjen i sovrummet!
tjinixen!

6 kommentarer Lägg till din
 1. ja jag är så här bitter
  fast jag kan bli bittrare

  och det är inget fel på mitt språkbruk jag anser att det är uppfriskande.

 2. oj. bittrare? då jämrans må det vara bittert är jag rädd. får väl hålla koll på dig å se hur bittrast du kan bli!

  å nänä. inget fel. på språket. fast kanske inte så uppfriskande heller? :)

 3. Tackar, tackar. Det var en komplimang som hette duga *niger en extra gång*

  Tja, vad ska man säga? Gammal är äldst.. Eller nåt *S*

 4. men va tusan.. skulle precis skriva om ett inlägg som jag tycker var brutalt insiktsfullt. men så kallar du dig gammal? precis efter att jag påpekat att vi är i samma ålder??! nääää!

  usch och fy.
  tar tillbaka.
  joel är roligare(/yngre).
  så det så.

  ha! nu måste jag sova!
  go’natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *