vi lämnade hemmet

i ett spontant skutt å sitter nu på lolles. maali hjälpte pappan att sortera manchettknappar (själv kan jag ju inte hjälpa till eftersom jag uppbringar föräldrapenning och därför inte får jobba :) medan jag drack kaffe på kontoret. i den här familjen fördelar vi arbetsbördan rättvist.

förresten. gjorde ett riktigt kap och fyndade bumbo för precis under tvåhundra riksdaler! helt galen färg [illgul]. men vårt hem är ju inte så mycket för det nordiska vita, och den passar finfint ihop med min månsmys!

tjinixen!

10 kommentarer Lägg till din
 1. hmm hmmmmmm… arbetsbörda! Hjälpte att sortera???

  …. man börjar fundera.

  Urbota gullig var hon på min arm iaf!!!

 2. husbandet: ja just det! liten börda är hon! och apselut urbota sötaste!

  Sofie: nä… äsch.. finns inga fler kvar. min var den sista… hoppas du inte är missnöjdslessen? fast clara behöver ju ändå ingen sån eftersom hon sitter som värsta proffset i sin stokke!

  Originalbumbon: jag kunde också välja färg. så länge jag valde en gul. höh :)

 3. Haha, man tackar. Och du skall ha bravur som språkpolis för att du upptäckte det. Trots mitt MVG i svenska b, så är nämligen min bestående brist att jag inte behärskar ”de” och ”dem”. Jag skyller på någon störning i hjärnan. Precis som att vissa inte kan skilja på höger och vänster ;D

 4. ja ja! jag förstår precis vad du menar (själv har jag problem att skilja på ”det ena” och ”det andra”)! men du, don’t worry. använd ”dom” så slipper du tänka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *