mjölkstockad vaknade jag

med ett teatraliskt ryck klockan halv sex imorse av att det – jag väljer att uttrycka mig milt – gjorde lite ont. väckte maali som yrvaket tvingades mumsa onormala mängder. hon somnade flera gånger under ätningen, men så fort jag tog bort henne från mig blev hon klarvaken. och naturligtvis missnöjd. högljutt missnöjd.

jag har hittat massa festliga bloggar att läsa. t ex den här!

 
trots gatans skitigaste fönster (vi jobbar på att få skitpris, är det inte bilen är det nåt annat!) kan jag se att solen vrålskiner ute. fast jag kan också se att det blåser en smula. kombinationen är ändå gynnsam = promenadvänlig.

nån mer som ser likheter mellan evighetshappeningarna svensk schlagerfestival och usa:skt presidentprimärval? t ex tar aldrig slut, såpalikt och svänger hit och dit.

imorron bvc. undrar vad bäbin väger nu?

nu försöka göra klart min egen maali-bok!
tjinixen!

4 kommentarer Lägg till din
  1. oj.. det är ju helt sjukt att människorna inte ens reagerade :S hoppas du har åtehämtat dig ordentligt trots att det kanske var en incident som hände för länge sen :)

  2. M a r i a: oj. jo, det var görlänge sen! kan faktiskt skratta lite åt minen på de där tjejerna när de såg att jag tittade på dom. var väl livrädda att behöva göra en insats? hur mår du själv efter trappfallet? det var ju lite mer nyligen.

  3. fan, den där bloggen är inte alls kul… jag somnade när jag läste den… vi spränger skiten???

    och för övrigt, ja det kan nog vara ett sämre ordspråk :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *