i engelska parken

stod klasar med snödroppar i givakt. dimman hade smygit sig in från havet och ljuset över stan blev sådär mystiskt spännande. vindstilla. she hates california, it’s cold and it’s damp. hon hade avskytt varberg en februarikväll. i love it! det är vid såna här tillfällen jag påminns om varför jag älskar att bo vid västerhavet…

vid behov: påminn mig igen?

teoretiska babysimmare blir
årets första sommardag
2 comments Add yours
  1. svar: Tack för kommentaren! :)

    Jag vet faktiskt inte, bor inte heller i en stad med någon affär och jag vet inte vart närmate finns. Jag shoppar oftast i Linköping och Jönköping och där finns de inte. Lite tråkigt… Jag har inte sett någon liknanade toppp i någon annan affär heller, så jag kan inte svara på om den finns tyvärr.

  2. jag är fånigt glad i kattmotiv! kanske på gränsen till over-kill :) har hittat en alldeles förtjusande rälig (=ful) men på sitt vis också söt sweaterkofta på vero moda som jag var tvungen att handla. passar finfint som mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *