första ensamnatten klarades

alldeles eminent! hade assistans och sällskap av mamma C igår kväll och imorse vaknade i villa morkulla två närainpå utsövda hedbertsar [och i halmstad, en osövd] bredvid varann. efter lite tigerlek mumsades frukost: först mamman sedan bäbin. så bytte vi blöja i en halvtimme (poop som tusan) å sen kom stinkpappan hem. och efter det har det varit söndag = inte hänt så mycket i det här huset…

åkte efter lite betänketid till babyhuset och köpte en näsfrida igår. räknar således med att EmmaLis snorighet nu iom paraplyeffekten ska försvinna.

image370
underbara hundradagarsbäbin!

(16 februari, kl 20:29)

imorron bitti ska jag leverera m:s föräldrar till landvetter. hoppas på både god natts sömn och sympatiskt körväder.

tjinixen!

4 svar på “första ensamnatten klarades”

  1. Första ensamnatten först vid 3 månaders ålder, lyllo… Men ändå grattis till att ha de hemskheterna avklarade! Provat NäsFridan (eller NoseFrida som den ju skall heta framöver ;-)? Vi suger för fullt flera gånger per dag. Ej så poppis enl Karla för stunden, men efteråt när snoret är borta. 100-dagarsbebis med guldsnodd – kan det bli mer behagligt för ögat? Aj dånt tink so!

  2. tack! både bäbi och guldsnöre gjorde succé på hippan kan du tro! å nja. lite lyllo kanske.. när det gäller ensamsovningen då? jag har nog haft min dos ”besvär” ändå tycker jag… ;)

    har inte fridat maali:n ännu. räknar som sagt med att snoret ska försvinna sin kos nu!

  3. Hmm, nu fick jag dåligt samvete. Menade självklart inte att det inte varit besvärligt för att man är två… Nu tror jag att K snart somnar naken i gymet, då är man lite trött som bebis…

  4. äsch då. sorry! inte alls meningen att samvetsdåliga dig!

    K hade troligen hittat till relaxavdelningen. kanske kan visa min maali var den finns? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *