en äktenskaplig diskussion

kring ämnet striptease hölls under oväntat lunga former under tiden jag låg i badkaret i fredags. egentligen är det lite onödigt av mig att attackera maken med mina åsikter (för dig som känner dig lite undrande: jag är fetmot att folk tar av sig kläder för pengar) eftersom vi i grunden nog tycker ungefär detsamma. det som i alla fall föranledde argumentationen den här gången är en stundande svensexa. jag anade att strippa skulle tillgripas, maken visste att så var faktum men valde att hålla mig ovetande om detta. diplomatiskt försökte jag förklara att vita lögner bara är vita om de aldrig riskerar att bli upptäckta och att skillnaden mellan "undanhållande av verklighet" och "vanligt korkat beteende" ibland kan vara hårfin.

njo. min devis att alltid säga sanningen, men inte säga alla sanningar har sina flaws, det är jag medveten om.

resultatet av resonemanget? deuce :)

go’nattjinix!

En kommentar Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *