båtfabrikörsdottern inte imponerad

av göta kanal 2 som gick på tv igår. för det första: loffe tillverkade glasfiberbåtar i ettan, varför gå över till aluminium?! (missade iofs första två tredjedelen av filmen, kanske förklarades det där?) för det andra: så jämrans korkat att italienska varvet skulle köpa motorer av en annan båttillverkare. för det tredje: första filmen var genuint kul. den här var nästan bara krystad med utstuderade repliker och fåniga flashbacks (nattsuddar’n var kul första gången. och andra. möjligen fjärde. sen är det inte särskilt roligt längre. särskilt inte tjugofem år senare.).

det här är däremot kul!

tias dödar terrorister för glatta livet, maali snarkar i soffan och jag dricker kaffe. en typiskt söndagkväll således!

tjinixen!

2 kommentarer Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *