strålande sol, vindigt

och således högtrycksisbit har det varit idag. på tias initiativ vistades vi en kortare stund utomhus. promenerades till söndagsöppna staden och reande komin där urban elk och villervalla-fynd gjordes. dessutom, till halva priset (men ändå dyr som fasen) köptes en sen länge önskad body till den lilla hårdrocksbäbin. efter detta fikades en snabbis på paganini, gicks om kvantum – där det var görmycket folk? lönehelg? och innan inträde i villa morkulla lämnade slutligen en tulpankvast till nästgrannen som dels fyllt sextio, dels vars fru gett oss finaste stickade outfiten (se inlägg blev alldeles ställd) och dels var supersnäll och skottade vår trottoar när det snöade sist.

sover i sitt gym 27janden akupunkterade typ nya harmonibäbin var lagd i sin vagnsinsats en lång stund efter att vi kommit hem. sen var hon lite vaken och jollrig, fick nya underkläder och mat, och låg efter det i sitt gym och tjötade länge (mer än en halvtimme). hon slocknade mitt i ett samtal med nya sköldpaddan och sov gosigast, fridfullt snuttande på sin napp under tiden vi åt våfflor i soffan. men, när hon vaknade efter nästan en timme var gamla otäcka kolikbeteendet tillbaka: stel som en fiolsträng med puttrande mage, stinkfisar och stirrande blick. stackars stackars lilla maali..

märkligt nog har vi inte hört nåt från simmarna om vi får vara med och babysimma eller ej? det har gått mer än två veckor? det är iofs fyra veckor kvar tills inskrivning, men iaf. inte görgott om tid.

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *