samma datum, två

helt olika äventyr: lite kul är det faktiskt att det idag är exakt år sen vi åkte till bangkok/kambodja (där vi oplanerat kom att göra bäbi :) och att jag idag vinkade av nästgrannsL till hennes fyramånadersresa i sydostasie- och oceanieregionerna!

imorse lämnades tis och eLi ensamma medan jag besökte mvc. det visade sig att jag tyvärr fortfarande är en smula defekt så jag fick en tvåa i protokollet, och ombesiktning. det förträngdes dock fort för när jag kom hem mötte lycklig make och nybadad men lite hungrig bäbi. otroligt schysst att komma hem till sin lilla familj sådär. särskilt eftersom jag var så efterlängtad :)

på em babybjörnade vi till bvc där rekordviktökning noterades: tvåhundrafyrtio gram upp! ny matningsmetod i kombination med ersättningstillägg har resulterat sig framgångsrikt! bästaste! dessutom, på magen på skötbordet gjorde gullungen klara kryptendenser. coolaste fisken!

image320

det har för övrigt varit ett helt nytt litet barn idag, i stort sett inget gråt alls! typiskt, mönsterbäbi just den dag pappan ska självvara med henne å få se hur det är att vara hemmaförälder…!? nu på kvällen har hon glatt babygymmat i säkert en kvart. helt förklarligt tröttnade hon till slut på att tjata med tummen och dalmatin-turtlen; hon fick ju aldrig några svar…

sverige spöade island i invigningsmatchen från norge. trodde inte det skulle bli så "lätt". bengan var grym som vanligt. gammal gubbe i sällskapet, men gammal kan uppenbarligen vara bäst?!

tjinixen!

2 svar på “samma datum, två”

  1. Åh, världens sötaste eLi!!!!!!!!!!!!!! Väntar själv på att lyckas fånga ett sånt leende på bild. Har inte lyckats med det ännu :-(

  2. anna: gu’ va du är snäll! å du, hade jag inte stundtals upplevt mitt barns vardag genom kameralinsen hade inte jag heller lyckats fotofånga såna här magiska ögonblick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *