per gessle tjänar

126tusen på slopandet av fastighetsskatten skriver göteborgsposten. tjänar?! det var inte dåligt. vad är det för skattesats på det tro?

solen skiner ute!! fast det blåser apmassa isbit.

hembjudna g:a jobbisarna igår var roliga att träffa (min mamma var babysitter under eftermiddagen så jag kunde lägga energi på mat, duk etc). extra kul var att a-b var med, och hon såg oväntat pigg ut tycker jag! mitt näpna barn var stundtals en smula missnöjt men i ett sällskap fullt av mossor fann hon det för gott att flow with it och fann snart ro i den av de famnar som erbjöds. när sen tias kom hem från bowlingen låg de i gymmet och tjötade ett tag. somna ville hon dock inte på kvällen men efter tilläggsmatning (papa fixa) slocknade hon. vaknade dock vid samma tid som vanligt idag så det blev ingen extra sömn direkt. men mätt blev hon hoppas jag!

  
(jodå, hon har andra kläder! :)

i em ska jag och eLi hem till a&k och träffa de andra f-kursmammorna och bäbisarna. förbereder med medpackad babybjörn tror jag; allt för att underlätta för missnöjd och magkrampig hedberts-bäbi. lovade hjälpa till att fixa nåt extrafikmums också så jag får sätta fart med blöjning och matning nu om jag ska hinna bli klar i tid tror jag! särskilt eftersom ibland visat sig att det kan ta tio minuter att vagnspaketera..

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *