nåt lurt var

det för jag kunde inte kommunicera med bloggen igår. nu är vi kompisar igen, men de tre närmast ovan kommande inläggen är därför egentligen från gårdagen.

det är antarktisisbit ute: ett par minusgrader och blås. yr stora sporadiska snöflingor omkring också, och det ligger en smal strimma ludd längs trottoarkanterna. och gräset är pudrat med vitt. en typisk dag att stanna inomhus i egentligen, men vi ska till bvc i eftermiddag så det är bara att pallra sig ut…

bra att komma dit dock. är ju en smula orolig för att allt är okej med emmalisen. hon är helt otroligt lessen. och gnällig. det känns som om nästan all vakna tid går åt till att antingen äta eller gråta (jag vet att det inte är alldeles sant, men det är inte så långt ifrån). ofta går det från sömn till gråt direkt, dvs hon vaknar av att hon gråter. har hon hemska mardrömmar? kan det vara så att hon har ont på sig nånannanstans än magen? hon kanske har en sjukdom (fast inte feber)? håller hon – hemska tanke – på att få tänder (det finns tydligen ungar som föds med tansabissingar)? att hon kräks och spottar mer än förrut härleder jag till att hon äter mycket mer så det är inget jag oroas av (positivt är att vi har kommit mycket bättre överrens när det gäller ätningen nu; hon äter alldeles frivilligt längre än fem minuter utan att somna!).

i eftermiddag får jag kanske fik-besök. skojsigt!

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *