min dietist ger

inte bara goda råd utan också utan anledning helt bedårande gåvor! tack min allra käraste desperado annatonio :)


igår fick jag också underhållande uppdatering från min bästaste. alltid njutbar läsning! fortsätt med det darling och jag lovar att försöka re:maila dig lite mer frekvent. tappa inte sugen, hedbertskan kommer snart tillbaka! saknar dig, syrran, wallensvansen å kamraten stundtals alldeles massor…

hade jag vetat bättre hade jag haft min journal på blogspot istället för där slipper slipper man reklam. bland annat. men nu visste jag inte bättre och min trogna själ har svårt att överge nån eller nåt så ni får vänligast stå ut med en liten kommersiell plutt mitt i mitt intelektella pläderande. mina vänstra läsare bör fasas, min högra trivas. eller är det tvärtom? här är en annan intellektuell pladderpelle förresten. har nog hänvisat till honom förr? hos honom är himlen alltid blå för han är också kvast. nämligen. förutom att han skriver trefvligt.

enligt önskemål har jag nu lärt mig alla html-koder utantill. vill nån ha hjälp med nåt är det bara att höra av sig. precis som med canon. och allt annat. typ. :)

nu har jag bluddrat klart.

tjinixen!

den gastrokoliska reflexen
ingen aik:are men
7 comments Add yours
 1. ja tack.lär mig..det vill inte fungera på min sida:( hoppas allt är bra med er alla! nja resfeber vet ja inte men ja blir såå tröt på denna eviga hosta o snörvlande..men men elliot är oxå( mest) snuvig..tänder på g..kram

 2. louise: stökat mig fram lite. det har blivit fel lika många gånger som rätt… :)

  El maco: alltså. jag är trött och lite korkad, du gör vaddå gärna?

 3. nu är det offentligt: jag är en trög och långsamtänkande individ. såklart du menar! – ett tag funderade jag på om det var så att det du ”gärna gör” är höra av dig för hjälp att lösa hemsidskodningshemlisar men det stämmer liksom inte. å allra förstast trodde jag du var min bror (hade passat med nicket) men p.i. hedbert listade kvickt ut att så icke var fallet!

  det här blir nog den längsta kommentaren i historien. i min historia alltså.

  tjo vännen!
  (bara fjorton timmar kvar nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *