gårdagsens bildtext blev

till vår oerhörda förvåning inte alldeles korrekt. den bästaste babysittern var den vi kl 23:10 la den sovande bäbin i och som vi klockan sju imorse plockade henne ur… och då var hon inte ens helt vaknad för egen maskin!? vi är i chock kan man säga. har läst på om små små barns tillväxtperioder – dvs när dom vill äta mer – men jag har inte läst talas om samma små barns sovperioder? men för tusan bövlars, vi klagar inte!

image329

nu ska vi och sovda bäbin åka till göteborg!

tjinixen!

Ett svar på “gårdagsens bildtext blev”

  1. Har ju sagt att de skall umgås mer – de har gott inflytande på varandra. I natt sov Karla mellan 2230 och 0630. Rekord för oss (fast hon vaknade och gnydde, men en van vagghand fick henne sovande igen UTAN mat!!!). Gudföräldrar? Dop på gång iaf då eller? När, när, när?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *