en synnerligen rytmisk

liten en visade hon att hon var redan i förmiddags på skötbordet då det värmdes upp inför dagsens första lektion i babyrytmik på abf (huvva, men jag hittade ingen liknande kurs på medborgarskolan ;). under blöjbytet dansades det glatt omkring så mycket att pappan hade svårt att få på kläderna. hur det gick sedan går att skåda i karlas funderingar. där finns också fotobevis på hur skojigt dom faktiskt tyckte att det var – stundtals :)

det var, förutom a&k, faktiskt ytterligare en känning på kursen, hemtexbästisens svägerska. nästa gång ska vi försöka få med px2 också, och då har jag koll på nästan en tredjedel av jazz-bäbisarna. de andra vill jag gärna koll på, för alla barnen var (såklart) vansinnigt söta och alla mammor/papporna verkade glada och trevliga!

fick sms från reser-runt-i-asienkompisen idag. hon hade klarat sitt dykprov (grattis) och firade med öl och drinks i värmen. låter obehagligt tycker jag. tacka vet jag vind och regn som här. då vet man med säkerhet att det är vinter. svensk vinter. ischa.

tjinixen!

tiden står stilla
ingvars holländska stiftelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *