en synnerligen rytmisk

liten en visade hon att hon var redan i förmiddags på skötbordet då det värmdes upp inför dagsens första lektion i babyrytmik på abf (huvva, men jag hittade ingen liknande kurs på medborgarskolan ;). under blöjbytet dansades det glatt omkring så mycket att pappan hade svårt att få på kläderna. hur det gick sedan går att skåda i karlas funderingar. där finns också fotobevis på hur skojigt dom faktiskt tyckte att det var – stundtals :)

det var, förutom a&k, faktiskt ytterligare en känning på kursen, hemtexbästisens svägerska. nästa gång ska vi försöka få med px2 också, och då har jag koll på nästan en tredjedel av jazz-bäbisarna. de andra vill jag gärna koll på, för alla barnen var (såklart) vansinnigt söta och alla mammor/papporna verkade glada och trevliga!

fick sms från reser-runt-i-asienkompisen idag. hon hade klarat sitt dykprov (grattis) och firade med öl och drinks i värmen. låter obehagligt tycker jag. tacka vet jag vind och regn som här. då vet man med säkerhet att det är vinter. svensk vinter. ischa.

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *