efter bowlingen bjöd

vi hem oss till jobbästisen. vi drack kaffe och spelade wii. jag var typ sämstast men jösses va kul det var! och jösses igen: jag blev helt varm.. skulle nog kunna tänka mig en rejäl genomkörare nångång och då kanske jag skulle lyckas vara lite bättre på tennis än en treåring?!

image328
dagsens bästaste babysitter :)

för tillfället är babyn lagd (tjohoo!) så vi ska försöka titta på inköpta blurayfilmen. håll tummarna!

tjinixen!

ps. hur det gick i bowlingen? jodå. dom vann! å tis spelade helt okej. skoj! när han vid ett tillfälle trasslat till det för sig var jag tvungen att coacha lite och schår blidde det strajks efter det :) eLi tyckte till vår förtjusning det var kul i hallen, och det fanns famnar att sova i medan mossan passade på att gå på toa och mumsa hamburgare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *