back to basics

insåg jag ganska snabbt: imorse var det gamla vanliga lessna ont-i-magen-bäbin som vaknade bredvid mig. det finns vissa saker som funkar, bärabärabära till exempel. men det orkar jag faktiskt inte göra hela dan för även om hon inte är tung så har babybjörnen gjort märken efter sig efter de två månader den suttit som klistrad på min kropp. ena axeln verkar ha tagit lite mer stryk än den andra å om det finns nåt som heter babybjörnaxel så kan jag garanterat diagnostiseras det :)

men nu, haha! har jag hittat ett nytt knep..
eLi med finaste nappen! 18jan-08 lagd
det är finaste nappen som gör susen såklart!

känns gifvetvis görlyxigt att hon somnar på annat vis än såhär:
babybjörnad bäbi 18jan-08
babybjörnat underverk!

snart får vi besök från mammavännerna P, S och A. ska bli intressant att se hur det blir? jag menar: det är liksom ingen idé att försöka planera nåt!

storm imorron? usch och fy isf.

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *