årets sista dag

blev inte riktigt som vi planerat, men för den sakens skull inte dålig! nån promenad blidde det till exempel aldrig. trots att den blå himlen lockade hela förmiddagen gick den efter lunch mer och mer över i högtrycksgrått och temperaturen kröp kvickt neråt. nä. vi pillade lite med bästa boken om mig och gosade oss inomhus istället. på kvällningen fick eLi årets sista matportion på naturlig väg och sen somnade hon stenlagt i sin korg. sen sov hon hela kvällen och vi fick all tid i världen att både förbereda och mumsa vår nyårsmåltid!

eLi på nyårsafton!nya året firades alltså in med lustiga hattar, middag hemma och fyrverkeritittning från sovrums- balkongen. vi hade tänkt gå ner till fästningen för att ihop med tusentals andra titta på vattenfalls fyrverkeriföreställning men ångrade oss. saker drog ut på tiden, och för att undvika risken att möta tolvslaget typ utanför påskbergsskolan bestämde vi oss för att stanna hemma och lyssna på janne recitera tennysons nyårsklockor istället. sen skålade vi i champagne och mjölk – jodå, bäbin skulle väl också ha nåt lyxigt att sippa på till pyrotekniskt ackompangemang!

klockan kvart i ett var jag och m görtrötta. men det fanns en i huset som hade magknipsafton… en ganska tråkig, men helt väntad, inledning på nya året för lilla bäbin. tis försökte få henne att avlägga nyårslöfte: lära sig gå. tyvärr missade jag vad hon svarade på detta. det återstår väl bara att se :)

tjinixen!

3 svar på “årets sista dag”

  1. louise: tack detsamma! jo. hon växer! matar ju som sjutton också. hon bör ha sprängt fyrakilosgränsen nu :)

    Junitjej: tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *