aktivering i stora

lass planeras: babysim och babyrytmik. kanske ska aktivera mossan också. kanske.

en liten underbar flickbäbis babygymmar för fullt och ligger där och tjötar med tummen och dalmatinturtlen! hon fick tag i tummens ena fot som hon höll i ett järngrepp samtidigt som fortsatte prata med honom. även om hon nog var lite medveten om att det faktiskt var hon som höll i honom har hon ju inte helkoll på att hon kan styra sina armar och händer dit hon vill. förundrad bäbi. och förstummad mor :) hon utvecklas!

min farfar kom och hälsade på en snabbis i förmiddags. skulle hämtat utebelysningen från källaren men jag förklarade att det var omöjligt att komma åt den för all bröte emellan. han trodde mig inte men när han fick se med egna ögon gjorde han det. trodde mig alltså. får se om vi kan få ut den till nästa jul!?

igår hade vi sällskap på regnpromenaden. eLi var lessen ganska mycket, men hon somnade också mellan gråtarna och då var det riktigt trivsamt. roligt för mig att ha vuxet sällskap också! när vi kom hem var jag apselut plaskblöt men bäbin var hungrig och brydde sig föga om att jag frös och drippetidroppade överallt (jeansen blev helt leriga, får se om jag har nåt annat att ha på mig idag) så det var till att priorietera öron före resten och sen var vi båda nöjda.

eLi i papas knä 9 jan-08
nöjd baby i papas knä (9 januari)

det tjockgrå molntäcket släpper stundtals igenom en smula solljus så jag tror vi ska pallra oss ut å promenixa en sväng. gå om karlsson&dahl å betala räkningen kanske?

tjinixen!

Ett svar på “aktivering i stora”

  1. Hej sötnos!

    Du är den duktigaste som tar hand om vår missnöjda nos. Inte så konstigt att även mamman blir missnöjdast emellanåt. ÄLSKAR DIG!!!

    (ikväll kommer jag hem med mat åsså ser vi på blueraypremiär)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *