mycket oväntat besök

dök i eftermiddags upp vid vår port! hade ingen aning om att hon var på sverigebesök och blev superglad att träffa numera aussi-bosatta kemisten! emmali fick finaste mjuk-tigern i present, men eftersom det underbara lilla barnet låg och sov gosigt i sin vagga (och vi lever efter djungeldevisen "väck icke det barn som sover ty det må straffa sig") tog det ganska lång tid innan hon fick se sin gåva. när hon så väl fick möjlighet till socialt umgänge visade hon sig inte så länge från sin bästaste sida (framifrån) då hon erbjöds och också dök på maten ganska omgående. däremot bör tin nu vara väl bekant med bäbins nacke då det alltså var denna hon fick stifta mestadel bekanskap med :)

gjorde i samband med besöket en upptäckt. det går lika bra att bjuda på classic?

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *