m i n i b ä b i . . .

bvcbesöket igår resulterade nästan i snyft för mig då det visade sig att lilla grodan gått upp ynka trettio gram sen förra veckan. det är ju för tusan inte ens en köttbulle…!? och hon som mumsas och mumsas? distrikts-ssk gun var dock inte oroad; så länge hon inte går ner i vikt är det bra? men nä. jag blev oerhört missnöjd och nu matas det för fulla muggar. inatt t ex väckte vi henne en extra gång för att få henne att mumsa och imorse lurades jag henne genom att byta blöja mitt i ätningen för att få henne att lapa på lite extra. vi vill ju hon ska vara en liten chubby som alla andra små bäbisar…!

givetvis är hon gulligaste ungen i stan men jag blev ändå en smula ställd när jag en dag fick syn på peter lemarc som låg och snarkade i min famn

eLi som peter lemarc :)
– fotat 25 nov, eLi 17 dagar liten –

turligt nog har hon lämnat likheten med min favvosångare bakom sig :)

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *