f ö d e l s e d a g s –

kalaset i torsdags hos min bror var riktigt trevligt! EmmaLi gjorde succé såklart å sen brakfiste hon så alla trodde hon bajsade ner sig å då var festen slut å det var dags att rulla hem ;)

hon börjar bli van kalajsare nu den lilla bäbin. det här var andra födelsedagspartajet på två veckor, å det för en bäbis på fyra veckor! ikväll är det ytterligare ett kalas å så har vi triss i galej för bäbisen som fyller en månad idag! grattis lilla underverkaste sötnosälsklingen!! tänk, nu går du från att vara veckor till att vara månad; ett stort steg för det lilla barnet – eller iaf för barnets ömma moder..

snart kommer min mams hit för att ta emmali på promenad. det är överkomligt promenixväder och jag blir faktiskt sugen på att ge mig ut själv (jösses, nu skiner solen till och med!), men jag vill inte vara missunsam: mormor kan få lite tid med bäbin själv. jag får ju mysas med henne nästan jämt annars ändå ju! t ex nu, när vi babybjörnar!

nu ska jag pilla med våra julkort. kul tycker jag, men inte när det är panikstress så jag försöker vara ute i.. eh.. god tid…!

tjinixen!

b a b y b j ö r n
k ä r r a d a l p r o m e n a d
4 comments Add yours
 1. Hej och tack för kramarna :)
  inga riktiga men bara att folk har medlidande är skönt på sitt sätt om du förstår vad jag menar.
  Att bete sig som så inom vården är fel fel fel, hade det varit ett cafe eller en resturang hade jag inte brytt mig så mycket utan sparkat den och tagit in nästa men det går inte här, man kan få kämpa upp till 6 månader tom ett år för att hitta en perfekt, tyävrr är inte alla människor perfekta och det kräver man inte heller men att man anvädner hjärnan lite gran det är inte fel?
  Och kan man inte jobba på dem arbetstider man har förfrågat ja då ska man inte fråga efter dom heller för jag fick styra och ställa om schemor och arbetspass för att hon skulle få jobba 8 tim.
  usch blir så matt ibland bara.

 2. det är en tjej inte över 30 men inte över 28.
  hon har faktiskt arbetat i 6år inom yrket och jag ha rkontaktat hennes tidigare chef och där var det inga problem, men tidigare chefen kunde känna igen att hon vill dra tidigare osv..
  så något passa ju in, det värsta är när man börjar prata om högre lön…hahaha, skrattretande.
  tack för dina varma kommentarer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *