b a b y b j ö r n

har tagit över som bästaste vapen i kampen mot magontet. minifom var länge en god allierad men de senaste dagarna har dropparnas magi avtagit mer och mer. efter råd från en god vän slurpar nu både jag och emmali fänkålste (tre deciliter till mossan, tre skedar till bäbis) och jag tror nog att det lugnat tarmarnas uppror något. ikväll var det dock våldsamt kurrigt och kolikigt och eftersom jag häromdan blivit desperat på gränsen till galen av lilla bäbins smärtvrål (OBS, inte galen på bäbin; arg på dumma elaka tarmarna) är toleransnivån mycket lägre idag än för en vecka sen och jag bävar faktiskt för att ensam hamna i skrikvrån igen (har jag bara stöd av nån som kan avlasta – t ex mattias! – så är det en helt annan sak) å så kom jag/vi på att redan på bb fådda bärselen kanske kunde vara en underlättning, iaf för trötta krampande armar som rockar och bär halvtimmar i rad, och jodå! här sitter jag i köket framför datorn med bäbis i sele på magen!

image261
bäbis, mossa, babybjörn och kräkfilts!

fick för flera dagar sen låna en bärsjal av p&m&p men jösses man måste ju vara ingenjör för att kunna bruka den…! min och tias min måste varit obetalbar när vi ur påsen vi fått vecklade ut sisådär tio meter beigt tygstycke! rotade genast igenom påsen och hittade också i botten en nödvändig bruksanvisning och med hjälp av denna och en smula egen vilja å sunt förnuft lyckades vi krångla tygormen omkring maken och så stoppade vi i flickobjektet som just då var alldeles lugn – och säkert lagd om jag inte missminner mig. så nä, nu är det bäbybjörn för hela slanten och även om jag får en smula ont i ryggen ska den nog snabbt tränas upp (för ja, det är muskelont, inte diskbråcket). dock funderar jag på om jag inte gjort nåt fel för axlarna tar lite för mycket vikt tycker jag? trodde mer tyngd skulle fördelas till ryggen och svanken? får väl passa på att fråga nån som kan de här selarna nångång när tillfälle ges.

på tv:n hörs idol-finalen och trots att jag faktiskt inte har nån aning om vilka som tävlar (två tjejer har jag förstått?) så måste jag nog gå in och titta på sista avgörande biten. omröstningen är precis nu avslutad så jag antar att upplösningen är nära? fast jag utgår från att trots att jag hör att jidhe har kuvertet i sin hand så kommer det vara minst tio minuter kvar innan resultatet redovisas – reklam, tjöt, trams, kanske mer reklam osv. hinner säkert skriva klart det här, ladda upp fotot och publicera innan det avslöjas vem som är segrare i idolcirkusen. men jag skyndar iaf,

bäbin sover så gosigt. hoppas hon (läs: vi) kan sova i natt också!
tjinixen!

ps. jag hade rätt, det tog en herrans tid att få fram vem som vunnit. jämt var det också. 51,3% av rösterna fick vinnaren (marie picasso heter hon visst?). nu ska jag gå in och titta och lyssna på henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *