allraste snällaste arbetskompisarna

har skramlats och fixats en grattis-till-bäbin-present som fick mig alldeles speachless! sicka gulliga människor dom är!

image276

smycket överlämnades av kamrat lasson och hans syster som var på kaffe-besök nu ikväll (tis och jag hade – hör och häpna! – bakats muffins händelsen till ära). jobbästisen och hennes syster skulle också varit med men den ena av dom hade förkylningskänning och den andra vet vi inte vart hon tog vägen!? var iaf ett mycket trefvligt besök och förutom jobbgåvan öfverräcktes också en öfverraskning från kamraten och wallensvans, samt flertalet dylika från syster lasson. systers paket innehöll gulliga och fina saker. kamratens och wallensvansens var visserligen fint inslaget, men… ja. hmm. kamraten förefvigade så kanske kan ett förklarande foto publiceras här om jag får tassarna på det. hmm igen. nåväl. fick mig ett gott skratt iaf!

pappa mallís fick idag agera amma när test inför morgondagen gjordes och bäbin matades med mjölkersättning. eftersom jag inte lyckas mjölka ut nåt käk blir det på detta vis möjligt för mig att dricka ett glas vin till maten imorron. kanske en mun bubbel till tolvslaget också? ville i vilket fall testa om det funkade att mata på detta fuskiga vis; så vi inte står där imorron som sketna lortar med en hungrig bäbi. generalrepetion kan man kanske kalla det :)

nu hit the säng!
tjinixen!

2 svar på “allraste snällaste arbetskompisarna”

 1. hon e ju bara så söt!!
  Önskar hela familjen hedbert ett alldeles underbart år och all lycka som småbarnsfamilj….. hoppas självklart på ett besök snart så man får se lillan live å träffa bästaste ullisen me…
  ha d bästaste…..

 2. va du är snäll linasen! tack! för mig är hon givetvis sötaste ungen men det värmer ett ömt modershjärta att höra nån annan säga/tycka att hon är gullig också :)

  även om ett besök i ullared (underligt nog!) inte känns tjolahoppsan lockande så längtas jag ju efter er: en eller annan dag dyker jag nog upp – med bäbin i högsta hugg! ska försöka passa in det så att så många som möjligt av mina favvisar jobbas!!

  gott nytt år!!
  krams!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *