u t f l y k t

med bil till lerum och söndagmiddag var vi på igår! kamraterna e&e bjöd på värstaste farmorkäket: porterstek med potatis, sås och hemodlade rödbetor! det är man minsann inte bortskämd med: dundermums! å så lyxigt att komma på besök och bara sätta sig till typ dukat bord! mumma för genomtrötta småbarnsföräldrar :) tack!

idag skiner solen igen. borde kanske gått en promenix men bäbisen sover gosigast å det gamla djungelordspråket "väck icke det barn som sover" har etsat sig djupt i mitt medvetande.. ;)

image247
(18 november, tio dagar gammal och oerhört lagd)

plockade också fram videokameran för första gången igår. emmali skulle dokumenteras. sötare unge får man ju leta efter såklart, särskilt i den från grannen fådda rosa hur söta som helst görflickiga outfiten! vet inte hur filmningen blev dock. kanske blidde helt misslyckat?

nu har tis just kommit med smaskiga baguetter (så snart blir det kaffe och baguette lilla bäbis)!

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *