s t i n k f å g e l n

som envetet skulle ta sig in i vår ventilation i somras gissar vi att det är som nu ligger och sprider odör bl a på toaletten på övervåningen. varför vi så helt glömt bort/förträngt den har jag ingen förklaring till, men jag antar det går att hitta orsaker på flera olika ställen. vi har ju inte direkt haft en lugn sommar och höst…

det var igår kväll som tis med sin nos gjorde den ganska obehagliga upptäckten. idag har vi båda försökt få tag på nån som kan hjälpa oss fixa problemet men det verkar klurigt. varken ventilationstekniker eller anticimex har det här på sitt bord, men en råttutrotare på anticimex hade faktiskt egen erfarenhet av dylikt dilemma och rådde mig ta kontakt med en sotare. och det har jag försökt göra halva dan. först var de på kurs och nu är det hela tiden upptaget. men skam den som ger sig, jag ligger på telefonen som en behaglig igel.

under tiden kan meddelas att:

jag saknas jobbet en smula…
mappe truckar - med hjälm
iaf alla galna härliga medarbetarkollegor!

ha! fick tag på ett stycke sotare precis; skönt att äntligen få prata med en glad och hjälpsam fackman som inte suckar eller ojar sig!! imorron skulle sotare peter höra av sig och så får vi se hur det löser sig med vårt bekymmer.

bästisen p var ju här med sin lille pontus för några veckor sen. han låg och sov gosigt i mitt knä nästan hela tiden! det var bara när jag fick kramp vaden (ovan bäbishållare, jag vet) som mamma fick hålla lite men sen dök han, på mitt önskemål, kvickt ner hos mig igen!

pontus i mitt knä, 12 okt
mys!nej. jag lovar. det är faktiskt inte jag som är douglas p.
ps i gp, 30 oktober 07

helt underbar PS i gp idag!!

har just lyssnat klart på gunilla von platens sommarprogram. inge vidare tyvärr.. till exempel. att palla frukt och sen sälja densamma kan möjligen ses som entrepenörskap. jag ser det som tjyveri. nix. nu ger jag mig i kast med peter settman istället, hyser stora förhoppningar för att det ska vara kuligt (jämfört med stackars föregångaren iaf)!

skojsigt idag:

  • bästisen (hon med bäbis) ringde!
  • gamla hemtex-bästisen m. kom förbi å hälsades på!
  • fått tag på en sotare som (förhoppningsvis) kan hjälpa oss få bort stinket på toaletten!
  • att det varit sol!

fast vad hände med solen? okej, nu är det mörkt, men vid halvtretiden i eftermiddags bara försvann den och himlen blev grå och då rasade temperaturen med fem grader nästan i ett nafs. nä, det var trist. hoppas på sol och blå himmel även imorron!

oj vad det bumpas omkring nu! börjar vi måhända bli lite nervösa nu alla två? tis har nog nervösat sig ett tag redan så nu är det väl vår tur :)

tjinixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *