m o n o p o l

torde knappast vara ett ord jag håller som positivt, men när det gäller familjespelet med samma namn är jag såld. kass strateg som jag är (å sämst på att fuska) åker jag givetvis på däng nästan varje gång, men det gör inget!

å nu finns möjligheten att rösta in din stad i en nyutgåva av just detta spel.
gör det tycker jag!

hela dagen har spenderats med min älskling! vi har bl a varit på babyhuset å hämtat hem skötbord och säng

image231
(som tis har monterat ihop!)

på babyhuset träffades förresten gammal bekant, tillika släkting. det tittades på barnvagn, men eftersom jag inte vet om det är "officiellt" än så jag vill inte sladdras 🙂
 
efter det åkte vi till kungsbacka å köpte skötväskaimage233 och hämtade pampersboxen å så lunchade vi på ett café som låg precis bredvid babyaffären å sen åkte vi till freeport för vi ville ha en ny stekpanna å det hittade vi en som visserligen inte var helt vad vi tänkt från början men den här blir bästaste (vi höll i en sån vi tänkt köpa först men när denna hittades övertygades vi om den skulle trivas bättre hos oss) plus att vi köpte en muffinsform. jag har en gång tidigare i mitt liv bakat muffins å det var på hemkunskapen i åttan men maddah har övertygat mig om nya kökets potential (och utbudet av enklaste bakverk, shake’n bake-muffins 🙂 så nu ska här bli husligt! en liten smula iaf…

(tänkte köpa image228

men det blidde image229 istället)

peter stormare är hos norsk pratshowvärd på tv. han har tydligen gjort en film i norge och är väl där för att promota den. cool är han iaf. okej att han trillat i östeuropa-facket, i förra veckans CSI gestaltade han t ex ryskättlad bordellägare med taskig smak och fru, men det är väl där de flesta svenska skådisar verkar hamna: jmf isabella scorupco som bondbrud.

imorron fikning med gammal kompis på stan. eller om vi tar det här? beror på hur läget ligger! på eftermiddagen ska vi hälsa på tis bästis nya bäbis!

när jag var ledig i måndags gjorde jag stan en skvätt efter mvc-besöket. tillverkade bl a nya nycklar till garagedörren – iom att vi tänkt förvara barnracern där verkar det lämpligt att också kunna ta sig in den vägen. när jag ändå var i gallerian gjorde jag en rajd på h&m och köpte faktiskt mammabrallor. det ska ju va bra säger dom? långbenta är dom givetvis men det är ju lätt åtgärdat och annars är dom väldigt mjuka och gosiga. får väl vänjas vid den där grejen över magen bara… kan verka lite sent att inhandla dylika plagg nu, men jag har förstått att det kan vara gosigt med den där magmudden även första tiden efter att barnet fötts fram?

p&m hoppade av grannskapskåken när buden var en bit över två millars. tråkigt givetvis, för det hade varit apball att ha dom in da neighborhood, men klokt. status på fastigheten gör det troligen billigare att riva och bygga nytt än att försöka göra nåt av det som finns. å uschiamej då blir det dyrt.

tjinixen!

ps. en tillrättelse måste här noteras: månsmatspillerplåtburken som inhandlades igår kostade inte 179:- utan 169:-. de tio kronor vi sparade gick ihop med ytterligare tolv och femtio till mat på kvantum där trehundrakronorsbonuschecken nyttjades. ica eller staten: återbäring som återbäring 🙂

ps igen. jag har grymmaste hormonbesvären. har idag tårats vid två tillfällen: i bilen på vägen hem när (i’ve had) the time of my life komdes på poden samt alldeles nyss till miffo på tv. oroväckande. fast tis tycker det är gulligt…

b u m p b a r n
ö n s k e l i s t a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *