nittinie

är ungefär hur vi mår just nu (läs: inte riktigt hundra)…

mjau.

på väg hem från jobbet, på 70sträckan efter gödestad, känner jag hur bilen liksom vibrerar till. det känns precis som om den inte riktigt driver på alla cylindrar (vis efter soppatorskkörning vet jag ju hur det känns när motorn inte får ordentligt med bränsle). pulsen öker hur mycket som helst och jag funderar kort på om jag ska stanna där mitt ute i ingentinget men bestämmer att iaf göra ett försök att ta mig de ynka kilometrarna till preembjörnen mitt emot volvo. det kan ju vara så att det är bensinmätaren som fått sig en törn hos bildoktorn å att problemet är löst genom lite matning? några varningslampor lyser ju inte heller så jag bedömer risken för katastrof som mindre. väl framme vid björnen står jag på tomgång. motorfanskapet, som ända sen första darrningen innan busshållplatserna vid avtagsvägen mot hunnestad (tror det är mot hunnestad) som polisen ibland använder som kontrollplats har gått på väldigt låga varv (växlade ner vid klastorp och körde i 80 på fyran, knappt över 2000 varv), ligger en bit under tusen på varvmätaren och jag messar tis som genast ringer tillbaka.

förkortar historien lite: häller i bensin och konstaterar att mätaren varit korrekt, 58 liter går det i. startar bilen igen – går igång hur snällt som helst –  och rullar ett tiotal meter innan jag förstår att det är nåt som är verkligt galet. vibrationerna är om möjligt starkare nu och t o m på tomgång känner jag hur det skakas. försöker tänka rationellt och härleder darrningarna till motorområdet. tis ringer pappa L och fem minuter senare är de hos mig båda två.

nu står han där uppe på volvo, lilla ket:en. jag är oerhört missnöjd med honom. eller alltså. det är väl inte hans fel egentligen.. men iaf… L ringde b samuelsson så vi får se vart det leder nu. buss blir det imorron. och resten av veckan/månaden/året. blä. orkar verkligen inte med det här 🙁 måste ALLT gå emot? dynga bajs och jävla skit.

det blixtrar och åskar ute.

wow. hur spooky som helst..; jag å tis satt och pratade nu precis när plötsligt luckan till dvd-sloten gick upp??! hur otäckt är inte det?? vad är det för elektrisk strålning jag sprider från mig? är det fara för allt runtomkring mig kanske?

pratat med både gamla kompisen med grannreferenser och mamsen i telefon nu ikväll. kompisen var glad (kär!) och mamsen lessen (okär). själv känner jag mig bara håg- och tröstlös. vad mer kan gå fel? eller möjligen, vad skulle kunna tänkas gå rätt i denna misär av otur och trubbel. förkyld som f-n är jag också. vaknar på nätterna av att jag inte kan andas för allt snor. blä. fräs och morr. och snyft.

nä. dags för hitting the sack nu. upp tidigt imorron när nye snickaren kommer vid åtta. ser med försiktig spänning, en liten del oro, men framför allt en smula hopp fram emot det mötet!

på tv nu första pirates-filmen. kanske kan somna gott till den?

tjinixen!

ps. förklaringen till dvd-mysgeriet uppdagades när jag ser att det är norton som vill att jag ska stoppa i en tom skiva att göra sin säkerhetskopiering på. fast oj, det var rätt läbbigt!

nittioåtta
hundrade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *