magnus&petra-bäbis!

minisen hade inte vänt sig i magen så det blev ett planerat kejsarsnitt: klockan 8:24 imorse plockades det ut en liten härlig pojke som genast hittar sin plats i livet! när petrusen ringde mig tio över tio (var jag till mitt försvar en smula svag efter sorgset utmattat tårflöde under tidiga morgontimman) så grät jag en liten smula av delad lycka över det lilla miraklets födelse!

min dag blev annars inte jättebra med sorgsna tankar men också gos och tröst från mallis.

missnöjda ket:en har hittat hem, ofelanalyserad visserligen, men han kan lika gärna stå hos oss å trilskas som på volvo.

mat i form av lunch med tis och pappa på varberg nord. så gott med varm lagad mat!

magkatarren attackerade som en gerillasoldag och jag var helt oförberedd. krampsmärtor avlöstes av det förväntade illamåendet men till slut lyckades jag somna och sov i tio minuter. när jag vaknade var det lite bättre. vi gjorde oss snabbt klara för bb-resa och nedan redovisas resultatet av denna!

– manuell fokus hade såklart varit att föredra iom att vi av hänsyn till lillen fick fota utan blixt, men det får funka ändå.. kisa lite med ögonen så går det nog att lura bort det allraste suddigaste :)

image199
oförskämt fräsch mamma!

image202
coolaste föräldrarna med lillaste bäbisen!

image200
jag fick hållas lite också – och det utan mysiga barnets misstycke!
(här är det blixtfotat, därav bättre kvalitet)

image201
son, far och om-ett-par-månader-far till mitt eget lilla barn i bakgrunden!

måste sovas nu.. tis snosar redan bredvid mig i sängen!

tjinixen!

ps. mamsen (min alltså) har magsjuka på irland; tycker såå synd om!!
massa massa kryas på önskas!!

ps igen. mats kommer imorron! tänk om han blir klar? då kan vi äntligen börja få ordning på vårt köksattiraljsutspridda hem å skruva knoppar å ställa saker i skåpen å på fredag kommer kylen så då kan vi börja fylla den också! om jag inte missminner mig kommer el-snubben på fredag också. plåtslagare (fläktfix) kommer nästa vecka. och sen är allt klart!! (pepparpeppar) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *