bumpnosen

har faktiskt inte vänt sig omkring nåt mer? kunde ju tydligt känna hur den sparkades, bumpades, nosade och brötades sig runt häromdan (fasen bövlar att jag inte kan minnas exakt när) och jag är ganska säker på att den liggs kvar med lilla huvudet ner å tassarna upp . iaf var det så igår när jag kände hur det hickades (otroligt gulligt!!) en bra bit under naveln. upp eller ner spelar förresten liten roll, bumpas och kickas gör det i vilket fall hela tiden. tur är att revbenen sparas numera, men det händer att ena lungan får sig en tjatis å tjoff då är det nästan så jag tappar andan. ett livligt litet barn är det minsann han avlat, min älskade make 😉

borde bli årets mest välmående och massageutsatta ofödda bäbis också med tanke på alla sammandragningar och förvärkar den blir utsatt för!

bästaste dagen på hur länge som helst måste ha varit igår!

började iofs inte så bra: först står vi förvånade och arga när vi inser att det saknas elplanering till diskmaskinen (heja! trodde peter vi har trådlös elektricitet i vårt nya kök?) å sen är det en sopskåpspryl som vi ihop med köksfirman beställt till modulen under vasken som överhuvudtaget inte passar (en avfallssortering som omöjligt kan gå in i ett skåp med avloppsrör, är tydligen gjort för att sitta i ett skåp bredvid!?). "det går fint att sätta en vanlig dörr på det skåpet" försöker guldsnickarmats trösta varvid jag blir helt blöt i ögonen för luckor på underskåpen går helt emot allt vi vill ha och han ser och förstår och tänker i nån minut innan han försöker igen: "eller så finns det ju lådor som ni kan sätta in istället" å då blir jag så glad att jag kan kramas honom! det är ju PRECIS det vi eftersökt hela tiden men fått förklarat för oss inte kunde levereras från hth? vi såg en dylik konstruktion i kungsäter för nåt år sen när vi var å tittade på den permanenta utställningen där och blev görförtjusta. nu får vi en sån hemma hos oss också! traditionellt sopskåp ska vi ju ändå liksom inte ha eftersom vi planerar ha en vipp stående nånstans på golvet.

bakslag eller ej; åtminstone den ena skulle gå att se det som framsteg kanske? tio minuter efter detta "framsteg" skedde det som kom att rädda hela dagen! och veckan! och kanske månaden! och resten av året! – det kom ett telefonsamtal från pappa L som lät meddela att ket:en inte bara var klar och fixad och fin utan att allt detta också skett som garanti/goodwill och därför helt utan betalningskrav!! ojojoj! om jag minns rätt skuttade jag rakt upp och ner av glädje och tacksamhet och lättnad för herrejisses jag såg tusenlapparna jag sett flyga sin kos (kanske tjugo trettio stycken) trilla tillbaka i vår ägo igen och solen bröt igenom det tjocka molntäcket som fyllt himlen ända sen jag minns knappt när och plötsligt var det lättare att andas och livet härligare och trots att vi fortfarande bor i ett stök- och dammhem kunde jag inte hitta nåt endaste litet att missnöjda mig över för jag såg bara möjligheter och framtiden kändes ljus.

bussen jag annars skulle tagit hela vägen till jobbet tog mig istället bara till volvo och där stod han lilla ketnosen och väntade på mig! å jag gick in till b för att tacka och kramas och hämta nyckeln och le fånigt stort och så satt jag där bakom ratten i en bil som var både lagad och hel och – upptäckte jag till min stora glädje nån mil senare – piggare än när han var unghästket och tror jag minsann inte att det var en stor gul sol på himlen som följde oss hela vägen på vår väg till ullared eller, så var det bara i mitt sinne!?

buss förresten. imorron åker min mor till irland med just denna typ av fordon. irland är coolt, massa magisk natur och guinness och festligt språk: önskar en väldans trevlig resa! undrar om hon ska resdagboka? det har jag faktiskt glömt att fråga.

bövelen va fint han gjort i köket guldsnickarmats! han har gjort ett hästjobb och rättat till nästan alla peters misstag och fastän det kommer kosta grymma timpengar (fakturaavdrag från klantsnickaren bör förhandlas fram) känns det nu inte alls så blä som det kändes i början av den här veckan. har fotat positiva framstegen givetvis men jag glömde faktiskt lägga in bilderna från kameran.. trött är jag… får bli imorron istället kanske.

bedtajm nu! tis kollar på ett avsnitt av deadwood, men det är nog snart slut.

tjinixen!

alltsedan
cykelsparken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *