fyrtionio

minuter kvar till avfärd mot köpenhamn!

är av förklarliga skäl en smula stressad.. vill iaf meddela att solen skiner och bäbisen rör sig (livmodern med för tjohopp va den krullar ihop sig ibland) och nu är vi halvvägs färdiga med w:s gamla rum 🙂 färg på väggar, tak, element och lister. garderobsdörrar ska lämnas på lackering, golv ska läggas och tapet ska kletas upp på den sista omålade väggen. tror det blir supernajs!
oj så personligt..! har offentliga åsikter också (bl a om kabel-tvdebatten som rullat i hallands nyheter. detsamma gäller – av naturliga skäl – debatten om lösspringande katter i samma töntiga tidning), men hinner inte dra några alls nu… hurrhurr!

jo, kattdjuren är oförskämt gulliga också och tis är min gulliga lilla handy man som slipat och målat och grejat. själv har jag smetat färg på elementet och det är väl ett jobb så väl som något – alla som nån gång målat en gammaldags radiator vet hur oerhört pilligt och långsamt det är. första omgången tog tre genomlyssningar "på minuten", andra strykningen gick faktiskt på två; men då fuskade jag kanske liite..!

måste rusa nu!

tjinixen!

fyrtioåtta
femtio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *