trettiofem

är en sån där helig ålder. är det inte typ sista åren som "ungdom". alltså, efter trettiofem är det väl vansinnigt klurigt att kalla sig nåt annat än vuxen?

ringde ljudbokklubben idag å skämdes för att jag skickat tillbaka en bok utan att lämna nåt i paketet som identifierade mig. väldigt intelligent. not! kvinnan jag pratade med hävdade dock att jag inte var ensam om klantigheten utan att dylikt faktiskt hände då och då. märkligt tycker jag.

igår var en riktig bottendag. übercrappy helt enkelt. mådde så vansinnigt illa morronen och det gick liksom inte över. på jobbet hade calle – turligt nog, men det visste han inte – på skämt gett mig lunch redan klockan elva (började kl tio) och som sagt. turligt.. jag var så kräksugen redan tjugo i elva att jag ville gå upp och lägga mig i konferansrummet… jag gick på toa precis innan jag skulle gå å hämta mat på järnvägsrestaurangen å det var sååå nära att jag spydde. fy blubban. dock. idag mår jag oförskämt fint! kanske är det bara med gårdagens som så nylig referens jag känner mig pigg, men det bryr jag mig inte om! glädje att slippa spykänslan gör mig happy! körde maddah i bilen och hade förvarnat att jag kanske skulle vara passagerare på vägen hem, men det gick fint att köra. var inte riktigt så trött som t ex i lördags när juliasen fick köra raketen.. vilade i bilen på vägen hem – somnade aldrig dock – och när jag kom hem var jag lagd i en kvart ungefär vilket var perfekt. orkade precis med kvällen på så vis!

tias sitter uppkrupen i soffan å kollar milan mot bayern münchen. kvartsfinal i champinjonligan. milan gjorde just mål. 40:e minuten. rätt spännande! blir liten risk att jag ser min make överhuvudtaget imorron när chelsea spelar sin match valencia..

själv håller jag på å ladda ner bilder från thailand förra året till gör-din-egen-bok. det tar historiskt lång tid och det här är faktiskt första gången jag tycker vår uppkoppling är för slö 🙂 det är tio procents rabatt på beställningar fram till den femte april så jag tänkte att jag äntligen ska göra slag i saken. har inte bestämt om det ska bli en hård eller mjuk pärm på den ännu. det är ju en kostnadsfråga så klart. men, om det nu är tio procent bort så är det kanske lika bra att kosta på sig en tjockisbok! den är ju roligare att plocka fram skulle jag tro! men då bör man kanske skriva lite mer i den?! kan ju iofs plocka med resdagboksinläggen! det var en riktigt bra idé!! blir iaf lite mer text i den på så vis. hoppas bara att bilderna blir av bra kvalitet också.. nåväl. får kolla på priset om det blir mjukt eller hårt. är turligt nog ledig imorron också. jobbar sen sent på skärtorsdagen (11-21:30) och fredagen är ju röd dag så det är oki att jobba då. lördagen är min 10-16 så den är också helt okej överkomlig. ska till kärradal på kvällen! ser mycket fram emot det! å få träffas petra å kramas på henne!

typiskt bild från thailandssemestern (att jämföra med kambodja i år 🙂  
det är så här min njut- och typholiday ser ut. horisontellt strandläge! tyvärr syns inte tias till just här, han ska givetvis ligga bredvid så är gos och myset totalt! men så klart, i det här fallet höll han i kameran så han var ändå inte långt borta direkt!

jag tror jag går upp och är lagd. läser lite madame bovary. var först på väg att dra ner en bok till ipoden men jag tror jag vill ägna mig åt lite hederlig ögonläsning. böcker kan jag lyssna på när jag barnvagnspromenerar vettja 🙂

tänkte mycket på mistyn idag när jag klistrade in gamla foton i album..

du är oerhört saknad, lilla katt!!
tjinixen!

trettiofjärde
trettiosjätte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *