trettiofjärde

är ett konstigt tal att skriva. det börjar ta slut på nuffror nu?!

vi har bokat tågbiljetter till köpenhamn. ska ju försöka få tag på biljetter till em-kvalmatchen men det känns ganska hopplöst just nu. i vilket fall åker vi ner å möter våren i danska huvudstan. har kollat lite på hotell också men inte bokat nåt. en väldans festlig sak är att vi hittade ett fint designhotell som åtminstone till namnet kändes väldigt bekant å jovisst, det var hotel bertram där vi bodde förra gången vi var i stan med p, m, e å l! festligt! skulle apselut kunna tänka mig att bo där igen. det var en ganska lång väg från "stan" men å andra sidan är det gött med lite promenerande. dessutom, vi kan ju ta en taxi om det blir ohållbart! egentligen skulle jag vilja bo åt andra hållet, mot nyhavn, men det hade som sagt varit kul att se om det går att känna igen sig! har slängt en förfrågan till girliesarna om de vill följa med kanske men inte fått nåt definitivt svar. e kan ju aldrig planera nåt (iaf inte nåt jag är inblandad i!) så vi får väl se om de beslutar nåt i sista minuten :) bokade iaf tåg. funderade lite på att ta bilen, men även om priset blir ungefär det samma så är det rätt gött att åka tåg. kan surfa lite, kolla en film, mumsa lunch och kolla på utsikten. åker x2000 för att slippa crappy masken hela vägen. på hemvägen är det 1:a klass eftersom det bara var en femtilapp dyrare. tog en avgång på eftermiddagen på torsdag. dels för att kunna säga hejdå till månsar etc men också för att mornarna i våra liv just nu inte är de allra mysigaste. blotta tanken på att släpa sig upp till ett tåg på morronen är allt annat än tilltalande!

har nu lyckats plita ett helt stycke utan att helt snöa in på lilla ynglet!! mår illa varje dag, känns som brutalaste baksmällan, vareviga dag. oerhört missnöjd med det givetvis, men jag är lika missnöjd varje sekund jag inte mår dåligt. blir orolig så klart…

tias berättade för johan häromdan! undrar hur det håller sig "hemligt"? vi har ju berättat för alla mammor och pappor nu. på lördag får farfar veta, vet inte om m berättat för sin mormor och farmor. tror inte det. jag har berättat för m på jobbet men det är den enda. håller det gärna hemligt ett tag till. larsson frågade häromdan om vi planerade nåt, men jag menade på att vi inte var såna som planerade :) han är förresten nya tjifen. känns oerhört bra. tror det blir supersuperbra!

nu ska jag badas badkar, eller om jag ska ätas först kanske! kan ätas medan badkaret fylls sigs! ska bli gos.

en lite underlig grej: efter att jag använde telias supportassist för nån vecka sen har internetuppkopplingen funkat helt perfekt!? inte tappat bort sig en endaste gång?

lias är i trädgården och planterar påskliljorna vi fick av hans föräldrar. nu levererar han post genom dörrinkastet! lilla katten schweppes som var lagd här hos mig blev så rädd att hon rann iväg i full fart å sen kröp in under täcket. lilla misse…

å lilla lilla mistyn, du är så erhört saknad!!
tjinixen!

trettitre
trettiofem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *