tjugosex

dagar kvar tills vi kommer hem från thailand/kambodja. fast det är kanske trist att redovisa hemkomst redan innan avgång?!

ser oerhört fram emot att komma iväg. är givetvis kontrollfreaksresfebrig, men det ska säkert gå fint. eller alltså, det är klart det går fint! är ju inte ryggsäckstypen dock så det ska bli intressant att få bekanta sig med detta fenomen. egentligen föredrar jag en skyltförsedd taxichaufför (mitt namn på skylten alltså) som möter mig på flygplatsen. gärna nån som bär väskorna också. och serverar kalla pilsner i bilen. 🙂

idag fick ket:en nya skor! finfint rullar han nu!

regn som f-n idag. å blåst som ännu mer f-n. hur mycket kan det egentligen regna? och blåsa? makalöst. tänk om det åtminstone fått komma liiite snö. särskilt nu när vi är borta. det skulle kännas så vintrigt och härligt att komma hem då!

det är massor kvar att planera å greja med. räkningar t ex. blä.

mott. mitt vita halsband har gått isönder. samlade ihop alla lossnade pärlor (snöret gick av) å la dom i samma påse som halsbandet men den klåpare som lagade det slängde alla pärlor och så blev det en dm för kort. inte alls fint tyvärr. förhoppningsvis går det att få tag på ett nytt. köpte iaf ett nytt, ett rosa och grönt mest, som jag tyckte jättemycket om. inte alls samma stuk som mitt underbara vita, men iaf najs!

lagom mycket på jobbet nu faktiskt. kan göra det där jag inte hunnit tidigare: bp, lagerplatsmärkningar, priskoll, tsr:a, städa osv. dra leverans i "lugn och ro" typ. med "lugn och ro" menar jag "utan störande kunder". alltså. med "störande" menar jag absolut inte att kunder nånsin stör, men det kan bli stressigt att bli "störd" under leveransdragning eftersom det blir ett avbrott som är svårt att hämta upp. äh. går inte att förklara. iaf. jag älskar kunder! det är de som ger mig jobb! dessutom gillar jag att sälja. nu när jag har tillräcklig ämneskunskap känns det asball att sälja tv för 25' minsann!

funderar på om det kanske skulle gå att kompa bort eftermiddagen på tisdag? om jag jobbar en timme extra på måndagen kan jag kompa bort tre timmar på tisdagen? hade nog varit grymt bra! ska kolla hur det skulle funka imorron.

vi åker på onsdag!! måste bara skriva det så jag fattar det själv. typ. 🙂

tur att jag inte är rörig…
nu ska jag va lagd hos mattisen!
tjinixen!

tjugofemte
tjugosjunde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *