tjugoandra

miljonte gången i ordningen har det ändrat sig i huvet på mig när det gäller det där förbannade köket. tar mammas råd (och vår svajiga plan) på allvar och ringde t(h?)omas idag. kanske kan han hjälpa oss få ordning på det. fick i läxa att fixa fram ritningar plus att skriva önskelista på vad vi vill. det ena blir lättare än det andra. min lista blir kort. ska bara fundera ut den ordentligt först.

hade fått superuppmuntrande mail från daniel till jobbet idag. skickat till all lagershopspersonal typ. det var en dam som handlat av mig förra lördagen å som sen ringt daniel-san (hur hon fått numret vet ingen) å berömt bemötandet och varit jätteglad och detta skickar han till typ ALLA! blev lite rörd och glad samtidigt som jag blev något ställd. gulligt av honom var det iaf! skickade svar iaf. eg borde jag väl inte skrivit så mycket, det hade räckt med "du undrade hur hon fick numret till dig? hon fick det från mig ;)"

mummisen är fuk. snörvlig å ynklig å febrig. lilla nos… 🙁

popscorns med mallias i soffan nu! sen bums i säng. halvjobbiga veckan på jobbet nu, å jobb för magnus på fredag. han skulle hjälpa sin farmor (eller nåt) å flytta å det är klart man ställer upp på det. han tar min 18 december istället. gulligt! fast efter allt som hänt kring jul med jobb å schema så känns det rätt ruttet ändå. hade "möte" med per om schemat idag, men jag vet inte riktigt vad han ville. antar han ville kunna säga "vi har pratat om det å hon är nöjd" men det vet han ju att jag inte är. å det förklarade jag också att jag inte är. så det inte ska uppstå några missförstånd. jag är supersupermissnöjd. men det är inget att göra åt. nån måste ju jobba å nu blev det jag. end of that. men surt är det. mjau…

tjinixen!

tjugoförsta
tjugotredje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *